Connor Franta's A Work In Progress

Door Lilani Als je (net als ik) veel naar Amerikaanse en Engelse Youtubers kijkt, kent je Connor vast wel. Hij komt uit Wisconsin en woont ...

Door Lilani
Als je (net als ik) veel naar Amerikaanse en Engelse Youtubers kijkt, kent je Connor vast wel. Hij komt uit Wisconsin en woont in LA. De video's die hij maakt zijn grappig, inspirerend en vooral erg vermakend. Hoewel alle youtubers tegenwoordig boeken uitbrengen ( Zoella, Louise en nog veel meer) vond ik het nooit echt nodig om die ook te kopen. Maar toen Connor zijn memoir representeerde, werd ik toch echt wel verliefd. Ik heb een vriendin van me die op vakantie was in The US een kopie voor me laten meenemen en eerlijk: ik ben OBSESSED!
lees hieronder verder waarom ;)
Toen ik het boek voor het eerst zag dacht ik : WAUW. super strak en tumblr.
De kaft is wit met piepkleine zwarte spikkeltjes en heeft een soort galaxy triangle in het midden. Verder staan natuurlijk de titel, zijn naam en de uitgeverij erop. Ik vind de kaft zelf super mooi. het past echt perfect bij Connors persoonlijkheid. Best wel Tumblry.

Het boek is een memoir; een autobiografie. Het boek gaat dus over zijn leven. Normaal gesproken zou ik het niet zo interessant vinden om over iemand anders' leven te lezen. Maar vooral door de mooie foto's (door hem gemaakt) en de manier waarop het is geschreven, vind ik het echt super leuk. Hij verteld verhalen over vroeger, hoe hij als kind was, dat hij gepest werd en hoe hij met youtube begonnen is. Ik vind vooral zijn manier van denken heel bijzonder.Hij staat echt heel positief en nuchter in het leven en dat geeft veel motivatie en inspiratie.

Het boek kost ongeveer 11$ en is nog niet in Nederland te koop maar hier is de link van waar je het zou kunnen bestellen. voor de mensen die niet van lezen houden is er ook een audible versie waar hij het boek zelf leest en je alleen maar hoeft te luisteren.

Ik vind het boek zeker een aanrader. Maar als je Connor niet kijt op youtube is er natuurlijk niet heel veel aan.. Verder staat het wel heel erg mooi op je nachtkastje of op je boekenplank :)

liefs, Lilani

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images