Compressed deo?

Door Hilde Hey, waarschijnlijk kennen jullie ze nu allemaal wel, de compressed deodorants. Weten wat ik er van vind? Door Hilde
Hey, waarschijnlijk kennen jullie ze nu allemaal wel, de compressed deodorants. Weten wat ik er van vind? Ik heb er zelf twee, een van Dove en een van Rexona, in dit artikel laat ik alleen mijn mening weten van die van Dove, want daar heb ik meer ervaring mee.

Oke, in de compressed deodorants moet dus evenveel deo zitten, maar in een kleiner flesje, en hij spuit harder, blijft even lang mee?

Dit ging ik natuurlijk uittesten!

Ik heb gekozen voor de normaalste deo, invisible dry van Dove, getest op honderd kleuren. Dit van die honderd kleuren klopt! Maar dat ik bij de grote variant ook. 

Goed, compressed. Ik ben er niet super erg onder de indruk van, het is leuk bedacht en alles maar ik vind dat ze er op de tv en met reclames enzo, echt e veel gedoe van maken. Het is natuurlijk wel een beetje beter voor het milieu, maar een uitvinding voor het beste idee van Nederland is het ook zeker niet. 

Aan de deo zelf merk ik niet echt veel verschil, hij werkt gewoon precies het zelfde!

Ik heb deze deo al een tijdje in gebruik, en ik merk wel inderdaad verschil, namelijk de compressed spuit inderdaad harder, niet veel maar toch wat.
Ook vind ik het erg handig om mee op reis te nemen, want deze deo mogen WEL het vliegtuig in! Voorheen moest ik of in het buitenland dan deo kopen (als ik alleen handbagage had), of een mini meenemen, nou een mini vind ik persoonlijk niet fijn, die gaan echt super snel op. Maar compressed gaat echt lang mee! Ik heb toch het idee dat hij ietsje pietsie sneller leeg gaat dan een grote variant, maar hij ik handig om mee te nemen, beter voor het milieu en hij spuit harder.
Van nu af aan denk ik dat ik doorga met het gebruik van compressed deodorants, puur omdat ze gewoon handig zijn qua maat.

De prijzen verschillen natuurlijk per deo, maar het is niet duurder geworden.
Dit was het artikel. Vergeet niet een comment achter te laten!

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images