Wat neem ik mee op reis?

 Het, vandaag laat zien wat ik allemaal voor beauty producten meeneem op reis. Benieuwd? Lees gauw verder!    

 Het, vandaag laat zien wat ik allemaal voor beauty producten meeneem op reis. Benieuwd? Lees gauw verder!    
Ik ben in de meivakantie een week naar Rhodos geweest, dat ligt in Griekenland. Het was super lekker weer en erg warm. Natuurlijk neem ik dan ook wat beauty spulletjes mee. Ik heb niet veel make-up meegenomen, want ik wilde graag dat ik lekker bruin werd, en ik had toch elke dag zonnebrand op.

Ik had alleen handbagage mee, dus niets van mijn spullen mocht boven de 100 ml zijn, en het moest allemaal in een zakje passen van 1 liter. ( Een handig travel pakketje inc. zakjes kun je bij Hema kopen.)

    
Verzorging:
Natuurlijk moet je je gezicht goed verzorgen, we hadden geen aftersun mee, dus ik had voor mijn gezicht mijn favoriete dagcrème mee, van kruidvat eigen merk. Die heb ik in een klein potje gestopt, die zat bij het Hema pakketje. Ik smeerde elke avond mijn gezicht hiermee in tegen het vervellen. Het heeft goed geholpen!Natuurlijk tandpasta, ik denk dat iedereen dit wel meeneemt, ieder had een eigen kleintje, ik vind Sensodyne fresh mint erg fijn. Hier kon ik (precies!) een week mee. deze kun je kopen bij Etos, Kruidvat, Dirx en andere drogisten.
Als je naar een warm land gaat waar de zon fel schijnt, is het belangrijk om je huid goed in te smeren met zonnebrand, maar ook om het daarna nog te verzorgen. Ik douche het liefste even na een lange dag, en smeer me dan in met een verkoelende bodylotion. Deze is van Fa en is verfrissend, ruikt super lekker naar cactus en werkt goed.
Voor  je vertrekt, google, of zoek op of er in het gebied waar je zit muggen voorkomen, ik zat bij aan de kust, dus daar viel het mee, maar toch ben ik een aantal keer gestoken. Muggen/Insectenspray is altijd handig!

Make-up:


Ik nam ook een lipgloss mee, voor als je gewoon iets op je lippen wilt doen, dat vond ik erg fijn, dit is een lipgloss, perfect voor uit eten of een tripje.
.

Ik doe altijd mascara op, ook als ik op vakantie ben. Ik heb meestal een leeg borsteltje mee, en een volle mascara, ik neem waterproof, omdat ik ook bij de zee ben geweest, en ik een zwembad had.Ook heb ik een  babylips meegenomen, als ik op vakantie ben in een warm land, krijg ik snel droge lippen, daarom heb ik deze meegenomen. Deze babylips bevat spf 20, dus het beschermt je lippen.


Overig:


Natuurlijk heb ik ook make-up remover meegenomen, deze heb ik in een flesje ( weet uit dat pakketje) gestopt, hier heb maar een beetje van gebruikt, echt niet het hele flesje. Ik neem bijna altijd wel een potje nagellak mee. Gewoon voor de zekerheid, deze lichtblauwe kleur van Kiko is super mooi en kan goed tegen water en zout, hij blijft erg goed zitten.


Deo is ook altijd handig, ik was op zoek naar een mini variant, toen ik erachter kwam dat de compressed deo's ook mee mochten, toen heb ik deze Rexona cotten spraydeo meegenomen, hij werkte prima en ik nog lang niet op. Top!Zo zag mijn pakketje eruit, dit vond ik helemaal prima en ik kwam niets te kort, alles paste erin!Dit was alles wat ik mee heb genomen, natuurlijk ook nog watjes en wattenstaafjes, maar die mochten gewoon los mee. Er is geen gedoe geweest met douane, als je alles in een ziplockbag van 1 liter (?) doet, ben je veilig :). Check anders nog even de voorwaarden op www.schiphol.nl en zoek op ml in handbagage.Bedankt voor het lezen! xxHildeYou Might Also Like

0 reacties

Flickr Images