Urban Decay Naked Flushed palette

Vandaag heb ik een review van dit product van Urban Decay voor jullie. Urban decay is in nederland niet heel makkelijk te verkrijgen, alleen...

Vandaag heb ik een review van dit product van Urban Decay voor jullie. Urban decay is in nederland niet heel makkelijk te verkrijgen, alleen online op Sephora.com of op Urbandecay.com maar meestal betaal je daar hoge verzendkosten of kan je alleen met creditcard betalen. Ik wilde al heel lang dit palette uitproberen maar ik kon hem zo moeilijk krijgen! Ik had nu even een gelukje want Ellen (een vriendin van mij) was in Amerika en wilde hem voor mij meenemen! Super lief! Dus dit is mijn levensverhaal over hoe ik dit palette heb kunnen bemachtigen, haha. Nu snel over naar de review!
Dit is het palette, het heet: Urban Decay naked flushed palette, dit is het ideale palette om mee te nemen op reis, er zit een bronzer, een highlight en een mooie blush in, alles in een dus!

Dit is het doosje, heel simpel. Als ik het merk niet zou kennen en niet zou weten dat dit palette ongeveer 28 euro kost had ik de prijs wel wat laer geschat omdat ik de buitenkant er misschien een tikkeltje goedkoop uit vind zien. Maar omdat wel dit merk kennen, kennen we het doosje al en gaat het voornamelijk om de binnenkant zeker bij Urban Decay want hun producten zijn meestal altijd wel super goed.

Dit is de binnenkant! Eerst schok ik een beetje van de binnenkant, want de bronzer leek een beetje oranje, de highlighter een beetje korrelig en de blush wel heel fel. Ik dacht dat dit echt nooit mooi zou gaan staan bij mijn huidstint.

Dit is een close up van de poeders, zoals je kan zien bevat de bronzer en de highlighter glitters en de blush is volledig matt.

De swatches... ook hier schok ik van want de bronzer leek echt net oranje! Maar de highlighter en blush vond ik al gelijk helemaal geweldig.

Hier heb ik de producten op, ik was op dit moment iets te enthousiast en bracht net iets te veel bronzer aan, haha. Maar dit is de enige foto waar de blush en highlighter mooi opstonden.  en zoals je kan zien is de bronzer helemaal niet oranje op je gezicht! YES! Ook valt de blush ook niet heel erg op maar dat kwam meer omdat de blush best een beetje lastig was om aan te brengen, het is een beetje een stugge blush. Maar omg, de highlighter! Geweldig!

Hier heb ik de bronzer wat natuurlijker aangebracht.

CONCLUSIE:

Gewelig product! Heel erg handig, en mooie poedertjes. Allemaal super gepigmenteerd. Ook is dit palette handig om mee te nemen op reis ( Al heb ik wel gehoord dat hij snel breekt als die een paar stootjes krijgt, dus daar zou ik voor oppassen! ).

Een zekere aanrader dus!

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images