Review Benefit Rollerlash

Ik zat al heel erg lang te twijfelen of ik hem moest kopen de Benefit Rollerlash... Ik hoorde er echt alleen maar goede verhalen over dus ja...

Ik zat al heel erg lang te twijfelen of ik hem moest kopen de Benefit Rollerlash... Ik hoorde er echt alleen maar goede verhalen over dus ja het was ook wel eens mijn beurt om hem te proberen en reviewen voor jullie!
De verpakking vind ik zelf echt mooi, ik hem van andere gehoord dat ze hem niet zo mooi vinden of een beetje goedkoop, maar ik vind hem zelf super mooi! De bovenkant moet dan lijken op een ouderwetste haar kruller wat dan weer staat voor de krul in je wimpers volgensmij, leuk!


De bedoenling van deze mascara is dat je er super lange en gekrulde wimpers van krijgt zonder een wimperkruller te gebruiken. Ik hoop dat ze die belofte nakomen want dan zou deze mascara echt geweldig zijn!


Dit is het borsteltje, het is een plastic borsteltje en heeft een bijzondere krul erin zodat het e wimpers ook mooi krult zonder dat je er een wimperkruller voor nodig hebt.

Hier zie je het effect, links heb ik niks op en rechts heb ik de Rollerlash op! Wauw! Wat een krul, geen spinnenpoten, geen klonten, diep zwart, echt geweldig! Ik hem hier een dun laagje mascara aangebracht maar je zou natuurlijk ook meerdere laagjes kunnen aanbrengen zonder dat die klonterig word vind ik.


CONCLUSIE:

Product: 10/10

Wat een super leuk product! Het is een goede mascara en werkt fantastisch!

Pigmetatie: 10/10

Super goed! Als je hem hebt aangebracht heb je een diep zwarte mascara op je wimpers wat super fijn is.

Textuur: 10/10

De textuur is niet vloeibaar juist een beetje dikkig wat ik zelf wel fijn vind, ook doordat hij dikkig is droog hij heel snel op!

Hoe lang blijft hij zitten: 10/10

haha, alleen maar tienen maar dat verdiend de mascara ook! Deze mascara blijft van s'ochtends vroeg tot s'avonds laat zitten zonder ook maar een beetje af te brokkelen.

Applicatie: 10/10

Is heel goed! Het borsteltje werkt heel fijn en je krijgt geen klonten als je hem aanbrengt, je wimpers  worden ook mooi gespreid.

Prijs: 5/10

Ik vind hem aardig aan de prijs, hij is namelijk 25 euro, maar hé, het is wel een super goede mascara!

Eindcijfer: 9,2

Kopen als: Je opzoek bent naar een mooie mascara die er voor zorgt dat je mooie gespreide wimpers hebt en geen klontjes veroorzaakt.

Skippen als: Je er geen 25 euro voor over hebt.

Zou ik dit product opnieuw kopen: JA!You Might Also Like

1 reacties

  1. Ik zou hem ook wel willen hebben omgg jullie blog is zo leuk !! ❤️

    ReplyDelete

Flickr Images