Netflix series

Heey, ik heb sinds een tijd Netflix, en het leek me leuk om jullie mijn favoriete, (af)gekeken series te laten zien, en vertellen wat ik er...

Heey,
ik heb sinds een tijd Netflix, en het leek me leuk om jullie mijn favoriete, (af)gekeken series te laten zien, en vertellen wat ik er van vind. 

Lees hieronder verder  ^^ Hilde


Ik heb al een paar series helemaal uitgekeken. Dat zijn New Girl, Drop Dead Diva en PLL.
Met deze series ben ik nog bezig: Orphan Black, Lost, Gossip Girl en The Vampire Diaries.

Dit zijn wel mijn favoriete series op dit moment, nu kijk ik het meest The Vampire Diaries. Dat gaat over een meisje Elena, en die krijgt een vriendje Stephan, maar die is een vampier, hij heeft ook een broer Damon, en er zijn nog meer vampiers in hun dorp. Goede en slechte, ook zijn er weerwolven en heksen in het dorp, maar steeds meer mensen worden vermoordt. 
Eigenlijk lijkt dit qua idee heel erg op de Twilight serie, maar dit is wel spannender, niet super eng. 

Dan zijn mijn leukste series daarna wel New Girl en Drop Dead Diva, dit zijn allebij gewoon hele leuke en grappige series, dit zijn verschillende afleveringen, en ze lopen niet echt in elkaar door, dus het is niet super erg als je een bepaalde aflevering mist. Drop Dead Diva gaat over een vrouw Jane, die eigenlijk de geest heeft van Deb, een jonge slanke vrouw die model was. Jane is advocaat, en de enige mensen die haar geheim weten zijn haar bff Stacy en haar beschermengel Fred. Ik vind deze serie heel leuk, maar het heeft ook wel wat met het advocaten wereldje te maken. Ik heb deze serie al twee keer gezien, Oeps..

New Girl heb ik ook helemaal afgekeken. Er staan nog meer seizoenen op Popcorntime, maar daar moet ik nog een keer mee beginnen. New girl gaat over Jess, een basisschool lerares, die na een breakup met haar spirituele vriendje een  nieuw leven gaat beginnen samen met Nick, Schmid en Winston. Drie gekke jongens, maar die eigenlijk toch best leuk zijn. Deze serie is vooral heel grappig, en ik kan persoonlijk niet stoppen als ik eenmaal ben begonnen, daarom heb ik deze serie al bijna drie keer gekeken, het blijft leuk.

Dan Pll,Pretty Little Liars, dit is denk ik wel een van de meest populaire serie van Netflix en popcorntime, ik ga hier dus ook niet al te veel over zeggen, maar ik heb de eindaflevering gezien, en nog steeds na zo veel seizoenen blijft het spannend, maar toch ook gek, want wie is Charles en wie is eigenlijk dus A? Deze serie blijft dus waarschijnlijk een trending topper.  Mijn favoriete karater is denk ik Emily.


Dan nog meer series die ik kijk. Orphan Black bijvoorbeeld. DIt gaat over een vrouw, die eigenlijk een kloon is met heel veel andere 'zussen', ze werkt als haar overleden zus bij de politie, en heeft zelf ook iemand doodgeschoten. Niemand mag er achter komen dat ze zussen zijn, maar iemand wilt hen allemaal doden. Deze serie is erg spannend, ik kijk deze serie het liefst met iemand samen die deze al heeft gezien, want soms is het best moeilijk om te volgen. Maar zeker een aanrader als je van spanning en actie houdt.


Lost, ook weer een spannende serie, deze gaat over een vliegtuig rap die is gebeurd, en een paar mensen stranden met zijn alle op een onbewoond eiland. De zwarte doos is weg, en hulp komt niet. Ze moeten zien te overleven. Maar op het eiland zitten ook wezens die gevaarlijk zijn, en er gaan ook wat mensen dood. Deze serie is erg spannend, maar ik vind het wel moeilijk om er doorheen te komen, rond seizoen twee wordt het een beetje eentonig, maar daar moet je eigenlijk doorheen. 

Dan als laatste Gossip Girl, deze heb ik ook nog niet helemaal afgekeken, maar ik ben wel al ver. Deze serie is ook erg bekend, en vele van jullie zullen hem ook wel kennen. Het gaat over Blair en Serena, twee vriendinnen, Blair is een beetje de bitch en Serena is erg populair, ze leiden hun leven, en daarin gebeurd van alles, daar gaat de serie eigenlijk over. Maar dan is het hele verhaal ook nog dat er een Gossip Girl is, die ook hun verhalen weet, en dat op een soort blog zet. Dit is een leuke serie, echt een meiden ding. Maar erg benieuwd ben je wel, wie nou de Gossip Girl is. Dit waren de Netflix series die ik momenteel volg, de een kijk ik meer dan de ander, en de een vind ik leuker, maar ik raad Netflix en deze series echt aan, ik ben er heel erg blij mee!

xHil

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images