NAKED 1, 2, 3 dupe review!

Door Lilani Je kan het officieel een verslaving noemen. Ik blijf maar online nieuwe dingetjes bestellen! MAAR hoe gaaf zijn deze neppe U...

Door Lilani
Je kan het officieel een verslaving noemen. Ik blijf maar online nieuwe dingetjes bestellen! MAAR hoe gaaf zijn deze neppe Urban Decay NAKED Pallettes? Lees verder voor swatches en een review.
 Ze lijken er wel heel erg op. zelfs de verpakking is bijna helemaal hetzelfde. Deze NAKED palettes 1, 2 en 3 heb ik gekocht op Aliexpress voor maar 17 euro in totaal! Super nep natuurlijk, maar het leek me toch leuk om ze te reviewen. Dit is het eerste en originele palet, ik vind de verpakking super mooi en heel goed nagemaakt. Het voelt niet heel erg nep of licht aan.

Ook de binnenkant is erg netjes, zelfs het kwastje is er,

De swatches. Ik vind zelf dat de oogschaduw best goed gepigmenteerd is maar je moet wel een flink paar keer over het kleurtje vegen om de kleur echt goed op je vinger te krijgen. Dit is natuurlijk niet zo bij het echte palet. De kleuren zijn erg mooi, lijken prima op de echte en vooral de donkerdere kleuren blijven goed zitten maar niet al te lang. Waarschijnlijk met een goede oogschaduwbasis blijven de kleuren ongeveer een halve dag zitten.Deze verpakking vind ik zelf veel minder mooi maar het gaat natuurlijk om de inhoud. Verder voelt het palet best licht en neppig aan.

De binnenkant ziet er een beetje nep uit doordat het van plastic is maar het kwastje wat er bij zit is heel erg fijn dus dat is zeker een pluspunt!

De oogschaduw is precies het zelfde als het eerste palet. niet heel erg dekkend maar wel super mooi. Blackout (de zwarte oogschaduw) is het best gepigmenteerd. Ik kreeg hem bijna niet van mijn pols af.Deze verpakking vind ik wel weer heel mooi. De buitenkant lijkt best echt.

 De binnenkant ziet er het nepst uit. Het roze plastic vind ik zelf heel erg lelijk. Maar ook bij deze is het kwastje wel weer erg fijn.


De oogschaduw is super mooi. Dit palet staat er natuurlijk om bekend dat het roze is en dat vervult deze neppe versie erg goed. 
CONCLUSIE
de paletten zijn zeker goede dupes. Ik ben zelf niet heel erg van de oogschaduw dus dit was de perfecte kans voor mij om tòch een NAKED palet te bemachtigen want ik vind de echte Urban Decay paletten wel heel erg duur. Over het algemeen dekt de dupe dus veel minder goed maar geeft wel een mooie kleur, niet erg korrelig maar ook niet super smooth.
Mijn paletten komen zoals ik al zei van Aliexpress. Hier kan je hem kopen. 

Bedankt voor het lezen!

Liefs, Lilani 

PS: Ja, je leest het goed! Ik ben Lilani, een vriendin van Charlot en Hilde. Ik zal vanaf nu elke vrijdag een gastartikel posten op One2Beauty. Ik vind het super leuk om te doen! Dus bedankt Lot en Hil, dat jullie dit voorstelden ;) xx


You Might Also Like

1 reacties

Flickr Images