My Wishlist

Door Charlot Ik heb al een tijdje wat dingen op mijn wishlist staan en het leek me wel leuk om dat met jullie te delen! Ik heb eigenlijk a...

Door Charlot
Ik heb al een tijdje wat dingen op mijn wishlist staan en het leek me wel leuk om dat met jullie te delen! Ik heb eigenlijk altijd wel dingen die ik wil hebben maar ik niet gelijk kan kopen of iets dergelijks en dan zet ik ze op mijn wishlist! er staan zowel beauty producten als lifestyle dingetjes op mijn wishlist, dus als je wil zien wat er op staat lees dat vooral verder :).
MAC honeylove is een lipstick van mac die ook hoog op mijn verlanglijstje staat, hij is zo mooi. Ik draag alledaags eigenlijk alleen maar nude lipsticks, en honeylove is zoals je kan zien ook een nude lipstick. Dus deze zou ik zeker nog een keer graag willen hebben.


Dan deze kwasten/ applicators van Real Techniques. Real techniques staat wel bekend om goede kwaliteit kwasten dus daarom lijkt het mij wel leuk om een keer een set te proberen. Ook zou ik graag de spons willen proberen omdat ik daar veel goede verhalen over hoor. Ik heb al een aantal kwasten maar mijn collectie zou ik graag willen uitbreiden :).
Dit boek van Zoe Sugg (Zoella op Youtube) zou ik ook nog eens graag willen lezen. Ik kijk haar video's regelmatig en vind ze heel leuk. Ik ben daarom ook heel benieuwd naar haar boek!

Een witte blazer is een kledingstuk wat je heel veel kan dragen ij eigenlijk alles, maar ik heb hem nog niet... Daarom staat ook deze ook nog op mijn lijstje van wat ik graag wil hebben.

Een triangel bikini is echt heel erg mooi, maar best aan de prijzige kant. Daarom zou ik eerst graag een 'neppe' willen proberen, en als ik die vaak draag een echte kopen. Dit is een look-a-like van de H&M.


Dit is nu een beetje mijn Wishlist, hij veranderd heel snel want er kopen vaak dingen bij (😬:)) maar voor nu is dit het! bedankt voor het lezen en laat zeker even weten wat jou wishlist is hieronder in de reacties!
- CharlotYou Might Also Like

2 reacties

  1. Haii ik wil precies dezelfde Mac lipstick als jij ❤️ En jullie blog en yt kanaal is echt super leuk jullie zijn mijn favo bloggers en youtubers ❤️ X Lily

    ReplyDelete

Flickr Images