Is het een dupe? the Benefit Rollerlash

Door Charlot Zoals misschien een aanta van jullie weten heb ik een tijdje geleden de Benefit Rollerlash mascara gekocht, sinds dien met ik ...

Door Charlot
Zoals misschien een aanta van jullie weten heb ik een tijdje geleden de Benefit Rollerlash mascara gekocht, sinds dien met ik al druk opzoek geweest naar mascara die op de rollerlash lijken. De rollerlash is namelijk 25 euro en ik denk dat er wel mascara's zijn die minder duur zijn maar net zo goed, laten we gaan kijken naar  dupes!Ik heb dries mascara's gevonden die misschien een dupe zouden kunnen zijn: De Maybelline lash sensational (review), de Maybelline the rocket en de Essence maximum detention mascara (review) 

Laten we beginnen met de Maybelline lash sensational ( 15,49)


Hier liggen de twee mascara borsteltjes naar elkaar, onder is de Rollerlash en boven is de Maybelline. De borsteltjes lijken wel op elkaar, ze hebben allebij er een boog in en allebei hebben ze een plastic borsteltje. 

Hier heb ik de mascara's op, boven is de rollerlash en onder de Maybelline. Ik vind niet dat er veel verschil is, het enige wat ik zelf vind en ook wel een beetje zie is dat in die van Maybelline wel wat klontjes zitten. Verder vind ik hem ook wel wat lastiger aanbrengen dan de Rollerlash.. Hmm dit vind ik niet een hele goede dupe.Door naar de volgende mascara, Maybelline The Rocket mascara ( 15,49)

Ook hier liggen de 2 borsteltjes naar elkaar boven de Maybelline en onder de Benefit rollerlash. De borsteltjes lijken niet heel erg op elkaar aar misschien brengen ze wel het zelfde aan en geven ze het zelfde effect?
Boven is weer de rollerlash en onder de Maybelline, dit begint er al op te lijken! Ze geven allebei veel volume en brengen makkelijk aan! En als je zo het resultaat ziet vind ik het zeker een mooie dupe!
De laatste! De Essence Maximum detention mascara (€ 2,79)


Hier zie je ze naast elkaar! 

ja, de borsteltjes lijken weer niet op elkaar maar zijn wel allebei van plastic en hebben fijne haartjes.

Hier heb ik ze op ! En ik vind dit echt een goede dupe! Het geeft bijna het zelfde effect en dat voor bijna 23 euro minder! Ik vind dat deze mascara van allemaal de beste dupe is, goedkoop, vergelijkbaar, en fijn.


We hebben een winnaar! De essence maximum defention vind ik het meeste op de Benefit rollerlash lijken! Natuurlijk vind ik die van Benefit wel ietsje fijner en blijft hij wlel iets beter zitten maar alsnog heb je een goede 'namaak' voor de Rollerlash!

Dit was het artikel!

Als je het leuk vind laat het zeker weten in de comments!You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images