Bodyshop Amazonian lily review

Door Hilde Hey, Ik heb al een tijdje deze douchegel, en het leek me leuk om jullie te laten weten wat ik er van vindt. Veel plezier met l...

Door Hilde
Hey,
Ik heb al een tijdje deze douchegel, en het leek me leuk om jullie te laten weten wat ik er van vindt.
Veel plezier met lezen!

Dit is hem, The Body Shop Amazonian Lily showergel. Dit is een frisse, bloemige douchegel,  ik vindt hem perfect voor de zomer. Als het wat warmer is gebruik ik het liefste frisse douchegels, geen zoete. Deze ruikt erg naar lelie, en ergens verweg ook naar nootjes.Dit is de achterkant, er staat dat hij de huid zacht maakt door de honing uit Ethiopie. Hij maakt de huid soepel, maar niet perse heel zacht.

In dit flesje zit 60 ml, deze vind ik perfect om mee te nemen op reis, of als ik even wegga voor een paar dagen. Ik doe heel lang over dit flesje, als je een drupje op een puff doet, heb je al genoeg!

De douchegel heeft geen kleur, hij is doorzichtig, dit vind ik wel het fijnst, dan zitten er ook geen kleurstoffen of andere gekke kleurtjes in. Er komt  precies een drupje uit, en lekt niet. Als je het uitveegt (rechts) dan blijft het een gel, persoonlijk vind ik het fijn als hij erg schuimt. Bij deze valt het wel mee.Conclusie: 


Ik vind deze douchegel erg fijn, hij ruikt lekker fris, als je van een douchegel houdt die fris en bloemig is, zou ik deze nemen! Als je meer van de warme, zoete geuren bent, zou ik deze afraden. Natuurlijk is the bodyshop wel aan de prijzige kant, maar het is absoluut een aanrader!
Thanks voor het lezen! 


x hil
(vergeet niet op ons instagram account te kijken: @one2beauty)
You Might Also Like

1 reacties

  1. Omgg hahahaha ik heet Lily ❤️ En jullie blog is zo leuk en Lilani ook x

    ReplyDelete

Flickr Images