Review; W7 in the mood palette

Ik zag een tijdje geleden op de instagram pagina van AliceJo (een beauty webshop) dat er twee nieuwe paletjes uit kwamen van W7, in the city...

Ik zag een tijdje geleden op de instagram pagina van AliceJo (een beauty webshop) dat er twee nieuwe paletjes uit kwamen van W7, in the city en in the mood. De twee paletten zouden dus dupes moeten zijn voor de urban decay naked basics paletten! Hilde en ik wilden die natuurlijk heel graag testen voor jullie dus we hebben ze gelijk besteld! Ik ga jullie vandaag het in te mood paletje laten zien, dat een dupe is van de Urban Decay naked basics.

Het doosje is heel schattig klein, heel handig op mee te nemen! 
Dit zijn de kleurtjes! Echt precies de kleuren van het Urban Decay palette zoals ik het nu zie! Maar sowieso vind ik dit soort bruintinten altijd heel mooi! Het zijn 6 kleuren die allemaal een leuke naam hebben ik zal ze even noemen van links naar rechts: Shrimp, Oops,Venice, Wink, Katie en Cargo als laatste.

Wauw! Kijk wat een pigmentatie super goed! De derde kleur van het palette valt een beetje weg op mijn huid maar dat komt ook omdat het een huisdkleurige kleur is, haha. Maar de oogschaduws zijn ook makkelijk te gebruiken op het oog, ze zijn niet heel korrelig en blenden mooi in met andere kleuren.
Conclusie:

Product: 10/10 , het is een leuk en fijn product.
Pigmentatie: 10/10, de pigmentatie is echt goed voor zo'n klein prijsje.
Textuur: 9/10, de textuur is goed alleen een sommige oogschaduws zijn een klein beetje korrelig.
Hoe lang blijft hij zitten: 10/10, met een oogschaduwbasis de hele dag.
Prijs: 10/10 , Hij kost maar €5,99!

Kopen als:
Je bruintinten mooi vindt via oogschaduws en dit soort paletjes handig vind.

Overslaan als:
Je toch kleurtjes mooier vindt.

Dit palette is bijvoorbeeld te koop hier, of hier.

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images