Review; Trind French Manicure Set.

Vandaag was ik bij de etos en zag ik dit setje Trind nagellakjes liggen voor maar 5 euro! 5 euro is echt geen geld en zeker niet voor Trind...

Vandaag was ik bij de etos en zag ik dit setje Trind nagellakjes liggen voor maar 5 euro! 5 euro is echt geen geld en zeker niet voor Trind. Trind is een heel goed merk nagellak en zeker in de verzorging van je nagels. Ik heb geen moment getwijfeld en gelijk meegenomen.



Er zitten drie nagellakjes in , een base coat, een French white top coat, en een top coat.

Laten we beginnen met de base coat, in het flesje is het een doorzichtig-oranje lak maar op je nagels is die gewoon doorzichtig.
Hier heb ik hem op mijn nagels gedaan, zoals je ziet zit er alleen een glansje op mijn nagels.

Dan de witte lak, ik kwam er achter dat ik geen foto had gemaakt van de witte lak apart maar ik heb wel een foto gemaakt waar ik hem op heb. Hier heb ik twee laagjes aangebracht. Eigenlijk is het de bedeling dat je alleen een klein randje van de bovenkant van je nagels lakt alsof je dan van die perfecte nagels hebt, maar zelf vind ik dat niet zo mooi bij mezelf staan dus ik heb het zo gedaan! Zoals je kan zien dekt de nagellak niet heel erg goed, ik heb hier twee laagjes aangebracht maar hij is nog wel een beetje doorschijnend.


Dan de topcoat, hier kan ik niet heel veel over zeggen het is gewoon een doorzichtige lak die ervoor zorgt dat je nagellak langer blijft zitten.




Hier heb ik een laagje topcoat over de witte nagellak aangebracht! Het voegt eigenlijk alleen een klein beetje glans toe.

Conclusie:


Product: 9/10, leuke set! Alleen jammer dat de witte lak niet heel goed dekt.
Pigmentatie: 7/10, haha, er is niet veel pigmentatie want 2 van de lakken zijn doorzichtig, en de witte lak ook een beetje ;).
Textuur: 10/10, Heel fijn de lakjes zijn alles behalve stroperig.
Hoe lang blijft het zitten: ( Dit heb ik tot nu toe nog niet echt kunnen testen maar ik zal  hier later een edit plaatsen)
Prijs: 10/10 ik heb hem kunnen scoren bij Etos voor 5 euro!
Eindcijfer: 9


Kopen als:
Je op zoek bent naar een goede top en base coat, en niet zo nodig een witten lak wil.

Skippen als:
Je de witte nagellak het belangrijkst vind in de set.


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images