Review; Sally Hansen complete salon manicure nagellak

Zo dat is een hele mond vol, Sally Hansen complete salon manicure. De naam ga ik in dit artikel ieder geval niet de hele tijd typen haha! De...

Zo dat is een hele mond vol, Sally Hansen complete salon manicure. De naam ga ik in dit artikel ieder geval niet de hele tijd typen haha! Deze nagellakjes heb ik al best lang maar ik had er nog nooit iets over geschreven terwijl ik ze wel heel fijn vind! Dus in dit artikel laat ik vooral swatches zien van deze 3 nagellakjes.

Deze lakjes zijn verkrijgbaar bij sommige Kruidvat filialen, Etos en de ICI Paris zover ik weet, als jullie nog meer winkels weten waar deze nagellakjes verkocht worden laat dan vooral weten!
Iedergeval ze kosten € 9,89 bij de ICI Paris.

Als eerste dit nagellakje, dit is eigenlijk gewoon een simple witte maar he, dat kan ook heel leuk staan! Dit lakje heet: White Out.

Hier heb ik een laag nagellak aangebracht.
Hier de tweede laag.
En hier de laatste, derde laag. Zoals je kan zien is hij niet echt super duper dekkend, je ziet vooral bij mijn middel en wijsvinger nog wat lijntjes van mijn nagels er doorheen. Een vierde laag nagellak zou eigenlijk nog wel moeten..

Dan deze kleur, Green Tea heet deze (schattige naam!).

Eerste laag.
tweede laag, deze denk echt al geweldig bij de tweede laag! Super mooie kleur is dit ook super kleurtje voor in de lente!

Dan als laatste deze, Resurrection heet deze.


Eerste laag.


Tweede laag! Wat een super goede dekking! Ook echt een heel erg mooi kleurtje! De textuur van deze nagellak ik ook echt heel erg fijn! Ze zijn vloeibaar dus niet stroperig en drogen echt in een um van tijd. Dat vind ik zo fijn! Ik haat het echt als nagellak heel langzaam droogt.Al deze nagellakjes hebben ook een breed kwastje waardoor je makkelijk in een keer over je nagel heen kan, heel handig! 

Hier zie je het dikke kwastje van de witte nagellak, het kwastje neemt genoeg nagellak op om 2 a 3 nagels in een keer te lakken, echt heel fijn!Conclusie:

Super nagellak dit! Ik vind ze allemaal even fijn hoewel de witte van mij misschien nog wel iets dekkender mocht. Als ik nagellak op doe pak ik eigenlijk altijd wel een van deze omdat ze snel drogen en bij mij gewoon 4 dagen blijven zitten! Ook nog een kleine tip: Ik heb de topcoat van deze lijn nagellak ook en die is ook echt geweldig, door die topcoat blijven ze gewoon bijna een week zitten! Ik zou deze nagellak echt aan iedereen aanraden die niet houd van het lange wachten tot je nagels droog zijn en die het ook irritant vindt als hun nagellak er binnen 2 dagen alweer af is!


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images