Review; Maybelline brow drama

Laatst heeft Maybelline dit nieuwe wenkbrauw product uitgebracht, ik wilde het natuurlijk super graag uitproberen dus ik heb het meegenomen...

Laatst heeft Maybelline dit nieuwe wenkbrauw product uitgebracht, ik wilde het natuurlijk super graag uitproberen dus ik heb het meegenomen om voor julie een review te schrijven!

De Browdrama van Maybelline is eigenlijk een soort wenkbrauwgel, het geeft niet veel kleur maar houd je wenkbrauwen goed op zijn plek de hele dag, zo iets vind ik altijd super fijn om elke dag te gebruiken! Ik vind de  verpakking prima! Gewoon simpel zwart met witte tekst. Ik heb de kleur 'Dark blond' want tja, dat ben ik ook, haha!


Even de product informatie :), dit product is verkrijgbaar bij bijvoorbeeld de Etos en het Kruidvat. Het kost 9 euro en er zit 7,6 mililiter in.


Hier zie je het borsteltje nog een keer, hij heeft aan het uiteinde een rond bolletje waarmee je dus je wenkbrauwen doorkamt, super handig! 

Hier heb ik hem op, even voor de vergelijking links heb ik niks op en rechts wel. Het geeft niet echt heel erg veel kleur maar dat vind ik zelf niet zo erg, Ik vind het juist wel mooi als mijn wenkbrauwen gewoon mooi doorgekamd en een beetje bijgekleurd zijn. Dit vind ik dus echt perfect! :P


Product: 9/10, fijn product!
Pigmentatie: 6/10, geeft niet heel veel kleur, vind ik persoonlijk niet erg.
Textuur: 10/10, is heel fijn vloeibaar, geen klontjes.
Hoe lang blijft hij zitten: 10/10 , de hele dag!

Eindcijfer: 8,8

Kopen als;

Je jou wenkbrauwen een beetje kleur wil geven en ze goed op zijn plek wil laten zitten.

Skippen als:

Jejou wenkbrauwen goed wil inkleuren
Je er geen 9 euro voor over hebt.You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images