Review Calvin Klein lipgloss

Hoi, Laatst heb ik bij Big Bazar een CK lipgloss gekocht, meer weten? Lees dan verder!    

Hoi,
Laatst heb ik bij Big Bazar een CK lipgloss gekocht, meer weten? Lees dan verder!


  

 

 Ik kocht hem bij Big Bazar, dus het zal vast een namaak of oude zijn, maar ja, ik kon het altijd uitproberen. Ik vind hem erg mooi, in het potje lijkt hij best donker, dat is hij niet echt. Het geeft een lichte, roze/rode tint aan je lippen.

hoi


Er waren veel verschillende kleuren, ik vond deze wel het mooiste, donker nude, ik moet zeggen, het is niet de kleur die ik had gedacht dat hij zou zijn. Hij is namelijk veel lichter dan hij eruit ziet. Daar kun je rekening mee houden als jij hem ook wilt kopen. Dit is nummer 22307 boy pencil.
Je kunt hem het beste aanbrengen met deze kwastjes, met je vinger kan natuurlijk ook, maar dat is minder hygienisch. Ik breng hem het liefste met een schuin kwastje aan, dan kun je het precies waar je wilt aanbrengen.Dit is het pigment na 1 keer aanbrengen op mijn arm, je kunt het niet heel goed zien, maar hij blijft erg goed zitten! :) Hij plakt een klein beetje, maar ik vind het niet storend. 


Hier heb ik hem aangebracht, je ziet wel dat ik iets op mijn lippen heb. Het pigment is  niet dekkend. Het geeft een mooie glans e een beetje kleur, super voor school, of als je snel even iets op je lippen wilt hebben.
Conclusie:

Collectie: CK ultimate edge 
 Geur: Neutraal/zoet  
              Substantie: Lipgloss , weinig plakkerig 
                                  Verzorging: Droogt de lippen niet uit, blijft lang zitten
                                                        Kleur: Niet heel opvallend, shiny roze/rood, geen glitters
        Verpakking: Super mooi, proffesioneel

Prijs: €3,99

Kopen als:
Je op zoek bent naar een lipgloss die lang blijft zitten, 
maar niet te veel kleur afgeeft, en hij moet goedkoop zijn.

Niet kopen als:
Je een gepigmenteerde lipgloss zoekt, die niet 'nep' is,
 en je bent bereid om wat meer te betalen voor goede kwaliteit.You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images