Opgemaakt #1

Yay! fijne Koningsdag! Op deze dag laat ik jullie mijn opgemaakt producten zien van de laatste maanden.  Het leek me wel leuk om die weer ee...

Yay! fijne Koningsdag! Op deze dag laat ik jullie mijn opgemaakt producten zien van de laatste maanden. Het leek me wel leuk om die weer eens aan jullie te laten zien! Normaal leg ik de dingen die ik heb opgemaakt altijd apart voor een video, maar ik dacht misschien dat jullie dat soort video's minder leuk zouden vinden dus ik dacht ik doe het in een artikel want dan kan ik er gelijk ook meer informatie over geven!


Als eerste deze twee deo's, en als eerste deze opgemaakt producten zijn van meerdere maanden omdat ik telkens vergeet om een video of artikel erover te maken dus voordat je nekt dat ik een overlaad aan producten gebruik, haha. Maar Dove deo's zijn echt mijn favoriete deo's want ze werken gewoon goed! Mijn favoriete geur is zeker de natural touch, dead sea minerals die ruikt echt heerlijk.Dan deze twee conditioners van Herbal Essences , hoe zal ik het zeggen, het werkt en het is goedkoop dus ja ze waren wel fijn!

Dan dit miceallair water van Nivea, dit vind ik echt heel erg fijn! Het prikt niet in je ogen en het haalt je make up er goed af! Aanrader deze!

Dit is ook een hele fijne reiniginglotion van Derlon! Super goedkoop en bijvoorbeeld te koop bij de Spar of Dirk supermarkten. Ik had een keer even snel een make-up remover nodig en er was alleen een supermarkt in de buurt dus had ik deze even gehaald. Maar hij blijkt ook nog een heel fijn te zijn!

Dan deze reiniginslotion van Hema, prima spul maar niet heel erg fijn ofzo.

Dan deze Clearasil facewash, ooit was ik helemaal fan van dit spul maar ik kwam erachter dat het helemaal niet goed voor mijn huid is dus ik ben gestopt met gebruiken nadat hij op was.

Mijn geliefde Sephora micelaire water! Wat super fijn spul is dit! Echt als je een keer bij Sephora komt ik zou deze zeker kopen! Super spul dit!

Datn deze facewash van Nivea, en deze ging echt heel erg snel op maar hij is wel fijn. Ik ben nu bezig in mijn tweede tube en daar doe ik nu wel wat langer mee omdat ik er nu wel wat zuiniger mee doe. Ja, dit is zeker een aanrader.

Nail polish remover van Kruidvat, die maak ik best regelmatig op omdat ik nagellak swatch of gewoon op doe. Deze nailpolish remover kost maar iets van 2 euro en werk gewoon goed.

Douchegel! Deze is van Yves Rocher, en dit is de tweede keer dat ik deze opmaak en ik vind deze geur zo lekker en zomers! Limoen is echt zo'n lekkere geur vind ik!

Wow, nog een conditioner maar deze had ik al een hele tijd geleden opgemaakt, hij is echt heel erg fijn! Het is wel even duur maar je doet er wel lang mee! de American Cream van Lush is zeker een aanrader.

Deze kennen jullie wel, mijn favorieten budget mascara. Tja ik heb ik al zo vaak over verteld! Hij is gewoon heel fijn. De Essence maximum definition volume mascara.

Haarolie, dat maak ik echt nooit op. Je doet er zo lang mee! Deze van Maroccanoil is echt heel fijn!

Shame on me, 5 pakjes watjes in 3 a 4 maanden! Maarja ik gebruik ze wel elke dag! 

Dit waren alle producten die ik heb opgemaakt de laatste tijd! Ik hoop dat jullie het leuk vonden! Bedankt voor het lezen! Heb jij nog dingen opgemaakt deze laatste maanden? 

-xo -
CharlotYou Might Also Like

0 reacties

Flickr Images