Mijn favoriete shopwinkels

Ik vind shoppen super leuk, maar wat zijn nou mijn favoriete winkels? Lees meer hieronder!

Ik vind shoppen super leuk, maar wat zijn nou mijn favoriete winkels? Lees meer hieronder!

Je hebt veel verschillen kleding winkels, duir, goedkoop, kwaliteit die goed of slecht is enzovoorts. Ik shop het liefste bij winkels die basic, maar ook leuke en (zomerse) dingen hebben. 

Qua goedkope winkels:

Nr 1: Forever 21, dit is een soort H&M, alleen dan iets nieuwer, ze hebben veel verschillende dingen in verschillende kleuren en maten. De kwaliteit is goed, een beetje zoals H&M. De sfeer is gewoon heel leuk, modern en chill. De prijs is normaal, niet duur en shirtjes voor €10 enzo. In Amerika is het erg populair. In Amsterdam is er ook één! Nr 2: H&M, ik denk dat iedereen het wel kent, goedkoop, leuk, simpel maar toch niet saai. Ik koop vaak broeken, simpele shirtjes, bikini's en accesiores zoals tassen of sieraden graag bij H&M. De kwaliteit is gewoon vertrouwd en H&M is altijd goed. Nr 3: Primark

Ik kom niet heel vaak bij de Primark, maar als ik iets goedkoops nodig heb, voor bijvoorbeeld een feestje of zoiets, ga ik wel maar Primark. Het is gewoon super goedkoop, de kwaliteit is daarom wel wat minder, maar er komt steeds meer verbetering. Het is wel bijna altiijd super druk. Dat is wel jammer. Laatst heb ik een super leuk broekje gekocht bij primark waar ik nog steeds super blij mee ben, dus dat is fijn!
Qua duurdere winkels:

Als ik iets leuks wil kopen wat wel wat duurder mag zijn, maar wel van super kwaliteit, shop ik het liefst bij deze winkels!

Nr 1: Brandy Melville

Dit vind ik echt een super winkel, de sfeer is super leuk, de kleding is super zacht en van goede kwaliteit, de mensen zijn vriendelijk en er is altijd iets leuks te vinden. Kleding is wel wat duurder, voor een shirtje betaal je al gauw €20,-, maar dat is het helemaal waard, de stof blijft super zacht en je zult het vaak dragen! Alle kledingstukken zijn one size, dus het past altijd! De sieraden van Brandy Melville vind ik ook super leuk! Nr 2: Topshop

Topshop zit sinds kort ook in Nederland, en dat vind ik leuk ook! Bij topshop heb je basic, maar ook wat bijzondere kleding, het is altijd leuk en goed te combineren. De prijs kan wel echt heel erg verschillen, meestal is het best duur, €20/€30 euro voor een shirt/blouse. Maar als je goed kijkt hang er altijd iets tussen wat goedkoop en leuk is! De kwaliteit is super! 
Ook moet ik zeggen, de lipsticks blijven ook heel lang zitten!


 Nr 3: Hollister/Abercrombie

Dit vind ik ook gewoon hele fijne winkels, de kleding is van super goede kwaliteit, en het kan overal bij. Ik heb eigenlijk best veel dingen van Hollister en Abercrombie.  
Je hebt natuurlijk de truien en t-shirts en joggingbroeken waar heel groot hollister of abercbie op staat, maar er zijn ook nog heel veel andere dingen waarbij dat niet is, daar heb ik vooral het meeste van, ik heb sommige dingen al 3 jaar, en ik draag het nog steeds! Super dus!
(En de tasjes zijn gewoon leuk)

(Dit is de hollister)


Dit waren wel mijn favoriete kledingwinkels, natuurlijk shop is ook bij Bersja, Costes, Zara en Vero Moda maar het liefste neem ik iets mee uit de andere winkels, ik hoop dat jullie het leuk vonden, doei! 
X Hil

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images