First impression W7 in the city palette

Hey, laatst heb ik de dupe van naked basics 2 gekocht, namelijk het in the city palette van W7! Hierbij mijn eerste reactie!

Hey,
laatst heb ik de dupe van naked basics 2 gekocht, namelijk het in the city palette van W7!
Hierbij mijn eerste reactie!

Dit is het palette, het doosje vind ik erg mooi, ze zijn ongeveer even groot als de normale basics, maar zijn wel van een blikachtig materiaal gemaak, net als de dupes van de normale naked palettes.
Bij dit palette zit geen kwastje, tot tegenstelling van het in the buff/nude palette.
Dit zijn de swatches, na een keer aanbrengen. Ik vind de kwaliteit echt heel erg goed, onder de swatches zit wel een oogschaduwbasis, dit maakt de kleur nog mooier, de kleuren zijn (bijna) precies hetzelfde als bij Naked basics 2, daar is de kwaliteit denk ik wel nog iets beter, maar dan betaal je er ook meer voor.


Het pigment vind ik echt super, na 1 keer swatchen en aanbrengen op mijn arm, zie je al heel goed de kleuren, vooral bij de donkere kleuren, de lichtste kleur zie je wel, maar niet super fel, meer als een lichte highligther.
 De namen van de kleuren vind ik leuk bedacht, ze zijn niet hetzelfde als die van Naked basics 2, maar ze hebben wel namen, dat vind ik wel professioneel.Verder ziet het palette er prima uit.Ik heb dit palette besteld op Alice and Jo (alicejo.com) voor €5,95, dat vind ik ( nu ) echt nog geen geld voor het product dat ik heb gekregen, de verzending ging heel snel en er zijn nog heel veel andere palettes, per site verschilt de prijs, maar altijd tussen de €5,- en €6,-.Willen jullie een hele review zien, van dit palette of/en de dupe van naked basics (in the mood) zien?
Laat dan een reactie achter!

Doei! x Hilde


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images