DIY : To Do bord!

Hai! Vandaag heb ik een DIY voor jullie in een artikel vorm! Ik zat laatst een beetje te kijken naar leuke opschrijfborden (ik weet niet hel...

Hai! Vandaag heb ik een DIY voor jullie in een artikel vorm! Ik zat laatst een beetje te kijken naar leuke opschrijfborden (ik weet niet helemaal hoe ik het anders moet noemen) en ik kwam uit op een pinterest waar ik heel veel foto's zag van dit soort dingen, alleen ze bleken in de webshops echt heel duur te zijn dus het leek mij leuk om het voor jullie te DIY'en!


Dit is wat je nodig hebt! Een foto lijstje, mij leek het leuk om een foto lijstje te doen met drie plekken voor een foto maar je kan ook een fotolijst doen met maar een plek voor een foto. Ook heb je papier, een whitebord (!) marker , een watervaste stift, een schaar en een lineaal of geodriehoek.

Laten we beginnen! Als eerste haal je de gaasjes uit het fotolijstje en leg je die op het papier. Zo kan je papiertjes knippen die precies in het fotolijstje passen. Trek een lijn om het glaasje heen op het papier.

Dan krijg je dit.

Knip de rechthoeken uit die je getekend hebt, ik heb er dus drie maar als je een fotolijstje hebt met maar een vak heb je er natuurlijk maar een.

Schrijf op het papiertje bijvoorbeeld: To do, notes, to buy, to shop enzovoort. Je kan het blaadje ook leeg laten maar ik vond het wel leuk om er iets op te schrijven.

Doe de papiertjes terug in het fotolijstje.

Doe de houtjes er terug in.

En klaar ben je! Zo kan je nu met een whitebord marker er gewoon opschrijven wat je wil, en je kan het er ook makkelijk weer af halen met een sponsje of een doekje. Zo kan je dit fotolijstje neerzetten en er iets opschrijven wat je moet onthouden! Heel makkelijk en handig!

Bedankt voor het lezen! Als je het leuk vond reageer dan hieronder! :).


You Might Also Like

2 reacties

  1. ik neem voor het eerst eens een kijkje en het ziet er allemaal superleuk uit aar even een vraagje over je DIY waar kan je alles kopen? xx guusje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super leuk dat je deze post gelezen hebt! Het foto lijsje, papier, schaar en dag soort dingen kan je gewoon kopen bij de Action of bij Xenos! :)

      Delete

Flickr Images