Shoppen met mij.

Hihi, ik wist niet helemaal hoe ik zo'n soort artikel nou moest noemen.. dus dan maar zo! Ik ben laatst in de Hema en Kruidvat geweest e...

Hihi, ik wist niet helemaal hoe ik zo'n soort artikel nou moest noemen.. dus dan maar zo! Ik ben laatst in de Hema en Kruidvat geweest en ik heb wat leuke artikelen gezien en dat leek mij wel leuk om even met jullie te delen! Het zijn of hele schattige dingetjes of hele praktische dingen. Kijk gezellig mee! :).


Laten we beginnen bij de Hema, ik liep hier echt veel te lang rond, iets van 30 minuten gewoon om te kijken. In die tijd heb ik een aantal leuke dingen gezien dus laten we beginnen.

OMG, kijk hoe cute! Dit is een power bank voor je telefoon, ipad, of bijvoorbeeld een spelcomputer. Zie je het al voor je? je loopt op straat en je telefoon is leeg, wat doe je dan? Je haalt je mega lipstick powerbank uit je tas en laad je telefoon zonder een stopcontact nodig te hebben! Geweldig dit ding haha. (Dit is ook echt een leuk cadeautje voor de beauty lovers onder ons :) )

Deze vond ik ook echt schattig, het zijn gewone glaasjes maar dan met een turkoise onderkant. Dit is ook heel leuk om bijvoorbeeld je kwasten in te zetten! En dat voor maar 1 euro.

Kijk nou hoe leuk deze mandjes zijn, deze verkochten ze al langer bi bijvoorbeeld Zara home en H&M home, maar dan echt voor tien euro. Hier zijn ze maar 4 euro. In dit mandje kan je bijvoorbeeld tijdschriften, elektronica of boeken in doen, super handig!

Ook heb ik natuurlijk even gekeken bij de nieuwe lipproducten van de Hema, deze vielen me gelijk op, dit zijn de Soft Matt Lipbalms. Ik heb ze even geswatcht en de pigmentatie is super goed!

Over naar de Kruidvat waar ik deze wattenstaafjes zag liggen, dit zijn wattenstaafjes met aan de ene kant een puntje en aan de andere kant van het staafje is het 'watje' plat. Dit leek me echt heel erg handig als je bijvoorbeeld mascara of eyeliner gemorst hebt op je net gemaakte ooglook ( ;) ).
Over naar dit enorme pak tijdschriften, een pak met de Flair, Story, Margriet, Beau Monde en de Grazia. Zeker een mooie actie als je van deze tijdschriften houd, ook wel een leuk kado misschien?

Dit dingetje vind ik nog steeds het meest handige van wat ik gezien heb op mijn hele 'shoptrip' een soort tool waarmee je de haren uit je haarborstel kan halen! Ge-wel-dig, ik zit altijd maar onhandig te doen met die haren eruit halen, een beetje pielen met sateprikkers en je vingers werkt echt voor geen meter als je alles eruit wil halen, dus toen ik dit zag heb ik het echt gelijk meegenomen. Echt een grote tip als je iok altijd zit te pielen met je haarborstel.


Dit was alles al! Ik hoop dat jullie dit leuk vonden! Als jullie dit vaker willen zien laat zeker ven weten! 

-CharlotYou Might Also Like

0 reacties

Flickr Images