Review Urban Decay Naked 2 Basics!

In Barcelona heb ik dit super mooie palette gekregen van mijn moeder en ik ben er echt super blij mee! Natuurlijk heb ik gelijk thuis foto&#...

In Barcelona heb ik dit super mooie palette gekregen van mijn moeder en ik ben er echt super blij mee! Natuurlijk heb ik gelijk thuis foto's gemaakt voor een review dus vandaag heb ik die vandaag voor jullie!Hier zit hij nog in het doosje, als eerste vind ik het doosje natuurlijk niet heel erg bijzonder maar ik vind het wel heel erg leuk dat de oogschaduws onder aan de verpakking staan. 


Dit is het doosje hij is best compact wat natuurlijk ideaal is voor op reis. De kleur van het doosje is de zelfde kleur als de verpakking.Dit zijn de kleuren.. WAUW! Allemaal bruintinten, geweldig! Ze zien er allemaal super mooi uit! Ook is het heel erg handig dat er een hele grote spiegel in het doosje zit waardoor je ook makkelijk bijvoorbeeld op reis je make-up kan doen!
Tijd voor de swatches!


WAUW, echt super super mooi! En ook echt super goed gepigmenteerd! De tweede kleur valt een beetje weg op de kleur van mijn huid maar hij is wel echt heel erg goed gepigmenteerd. Ook zijn de oogschaduws super creamy, ze glijden gemakkelijk over de huid heen, wat ook echt en pluspunt is.Dit is de ooglook die ik ermee gemaakt heb! Super simpel maar ik vind het wel een hele mooie 'every day' look. Met dit palette kan je ook het meeste naturelle looks maken omdat er ook alleen bruin tinten inzitten.Pluspunten:
  • Goed gepigmenteerde oogschaduws
  • Creamy oogschaduws
  • Mooie kleuren
  • Compact doosje
  • Handige spiegel in het doosje
Minpunten:
  • Niet goed verkrijgbaar
  • Best wel duur namelijk € 27,-
  • verder niet echt minpunten aan het product zelf. :)
Skippen als: Je liever gekleurde ooglooks maakt en niet veel geld voor zo'n palette over hebt.
Kopen als: Je van deze nude kleuren houd en je er het geld voor over hebt.


Dit palette is te koop in de Sephora winkel maar ook online op Sephora.com. Of in een Urban Deacy winkel of webshop. 


Bedankt voor het lezen!

liefs,
Charlot
You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images