Review Maybelline Lash sensational mascara

Laatst stond ik weer eens bij de Kruidvat (wannneer niet) en heb ik natuurlijk weer wat meegenomen voor een leuke review. Dit keer heb ik de...

Laatst stond ik weer eens bij de Kruidvat (wannneer niet) en heb ik natuurlijk weer wat meegenomen voor een leuke review. Dit keer heb ik de Lash Sensational mascara meegenomen.

Hmm.. Ik wist nou niet helemaal wat ik van de verpakking moest vinden.. een beetje goedkoop misschien?Ik hoorde bij verschillende video's op Youtube dat deze mascara zou lijken op de nieuwe mascara van Benefit: The Rollerlash. Zelf heb ik die mascara niet dus ik kan ze niet echt goed vergelijken maar ik heb zelf een voorgevoel dat het niet helemaal hetzelfde is, waarom? dat hoor je zo ;).Dit is het borsteltje van de mascara, zoals je kan zien is het een gebogen borsteltje met plastic 'haartjes'. Wat ik zelf ook kan zien is dat er toch wel wat klonten mascara meekomen met het borsteltje als je hem uit de tube haalt.
Op de foto's hier boven kan je het verschil zien van wel op en niet op, boven heb ik geen mascara op en onder heb ik de Lash Sensational op. Voordat ik hem kon aanbrengen moest ik wel het overschot aan mascara op het borsteltje er af schapen want er zat toch echt wat te veel op voor mijn doen. Zelf vind ik dat wel een nadeel. Maar ik zelf houd er gewoon van mijn wimpers een kleurtje te geven en ze extra dik of pikzwart te maken. 

Conclusie:

Mijn mening varieert nog wel een beetje, de ene keer vind ik hem super fijn en de andere keer weer niet. Het borsteltje vind ik super fijn, alleen soms zit er een beetje te veel mascara op het borsteltje. Het is niet altijd, een beetje om de dag :). Maar als ik zou moeten kiezen tussen The Rocket mascara van Maybelline en deze zou ik toch gaan voor The Rocket mascara.

Nemen als:
Je houd van wimpers die lang en pik zwart worden. Ik heb op de foto's waarbij ik ze op heb maar een dun laagje aangebracht maar je kan er echt nog een laagje bovenop doen en ze zijn gelijk super lang en helemaal zwart.

Skippen als:
Je meer houd van alleen een laagje zwart op je wimpers.

 Product: 
7/10
Pigmentatie: 
9/10
Textuur: 
8/10
Hoe lang blijft hij zitten: 
10/10
Eindcijfer: 8,5

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images