Review: MAC lipstick in captive

Deze lipstick stond al heel erg lang op mijn verlangijstje, MAC Captive, een hele mooie donkerroze lipstick. En toen ik in Barcelona op het ...

Deze lipstick stond al heel erg lang op mijn verlangijstje, MAC Captive, een hele mooie donkerroze lipstick. En toen ik in Barcelona op het vliegveld stond en een mac counter zag vond ik het tijd om hem toch maar eens te kopen :).

Deze lipstick zag ik al voorbij komen op verschillende blogs voorbij komen, maar toen ik hem zag op de blog Happilyeverafter wilde ik hem sowieso hebben, hij is zo mooi!


De lipstick is een Satin lipstick dus dat betekend dat het een semi-matte finish heeft, en zelf vind ik dat erg mooi. Ik ben ook fan van matte lipsticks maar soms kunnen die wel heel erg uitdrogen, semi-matte lipsticks hebben dat net wat minder.Dit is de kleur, hij lijkt nu echt heel donker maar op de swatch is dat echt anders want zo donker is hij niet :). 

Dit is hem, wauw ik vind hem echt super mooi! Het is wel iets donkerder dan de lipsticks die ik normaal koop maar dat ik juist goed een beetje verandering, toch?

Hier heb ik hem op, zoals je kan zien heeft de lipstick een beetje een semi-matte finish en dekt in een laag, top! (sorry niet helemaal mooi aangebracht)

 
Product: 9/10
Het is een mooi product, mooie verpakking en fijne lipstick.
Pigmentatie: 10/10
De pigmentatie is goed!
Textuur: 8/10
Hij voelt fijn aan en je voelt hem bijna niet zitten, het enige nadeel is dat hij soms een beetje uitdrogend is.
Hoe lang blijft hij zitten: 9/10
Hij blijft 4 tot 5 uur zitten.

Eindcijfer: 9
You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images