First impression, Yves Rocher lippotlood.

(door Hilde) Hey, vandaag heb ik een first impression van een lippotlood dat ik laatst bij Yves Rocher heb gekocht, ik heb hem nu een paar ...

(door Hilde)
Hey, vandaag heb ik een first impression van een lippotlood dat ik laatst bij Yves Rocher heb gekocht, ik heb hem nu een paar keer gebruikt, en dit is mijn eerste reactie. Veel plezier xHil


Dit is het potlood, er zijn veel verschillende kleuren, 5 ongeveer. Ik heb nummer 01 rose, ik vind deze kleur erg mooi.
De verpakking is ook de kleur van het potlood, matt roze. 


De kelur vind ik echt heel mooi, hij is niet heel knallend maar geeft een mooie roze/nude tint aan je lippen. Je kunt hem als lipliner of lippotlood (voor je hele lippen) gebruiken, ik gebruik hem meestal voor mijn hele lippen. 


Hier zie je de punt, dit is wel jammer, want na ongeveer 2,3 keer gebruiken is de punt al vies/niet meer mooi. Opzich is dit geen ramp, maar wel lelijk. Als je de punt gaat slijpen gaat het waarschijnlijk wel weer weg, hoop ik!


De punt kun je schuin houden, dan is de lijn dikker, maar als je de punt rechtop houdt, is de streep erg dun, waarschijnlijk  gaat de punt na meer gebruik wel wat stomper worden, dan wordt het omlijnen en niet inkleuren misschien wat lastiger.


Hij blijft erg lang zitten, ongeveer 7/8 uur, naar school vind ik hem dus perfect. Na deze eerste paar keer gebruiken vind ik hem top! Hij was best goedkoop, ik dacht €3,50 ongeveer. 


Hier zie je de kleur op mijn lippen. Eeg naturel! 
Het pigment vind ik fijn, het dekt goed en gaat (nog) niet korrelen.

Dit was mijn first impression, bye! 


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images