DIY'tje

Hey! Vandaag heb ik een soort DiY voor jullie, het is een hele kleine, maar ik vond hem toch super leuk! Laatst had ik een soort maiso...

Hey!

Vandaag heb ik een soort DiY voor jullie, het is een hele kleine, maar ik vond hem toch super leuk!

Laatst had ik een soort maison jar/grote pot gekregen, maar ik wist niet wat ik erin wilde doen. Pennen of potloden,  daar was de pot te groot voor, dus er moest iets anders in.
Toen zag ik al die mini parfums en monsterparfums liggen en kwam ik op een DIY.
Dit zijn mijn mini's, zoals je ziet zitten er ook wat potjes bij, grote monsters en lush hand en nail cream, geurdoosjes en nog wat anderen. 

Wat heb je nodig?
- maison jar/ andere leuke pot
- mini parfums en potjes
- warm water en een doekje


Eerst maak je de pot schoon, als er nog stickers aan de bovenkant op zitten van een vorig product, kun je die er afhalen door met warm water en een doekje op de pot te drukken, en dan het warme water in het papier te laten weken, dan gaat het er vanzelf af.Doe dan de parfums erin, je kunt ze erin gooien of een beetje mooi neerleggen, ik heb de monsters erin gezet, en de eine parums er in gegooid, de potjes liggen boven. 


Zo! Dat ziet er veel beter en leuker uit dan in een rommelige la, en dat ze niet gebruikt worden! 
Deze DIY is super snel, handig en makkelijk!

Doei! X Hilde

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images