Review; MAC pigment in Vanilla

Hey!  Vandaag een review over een van de welbekende MAC pigments, door Hilde, veel plezier met lezen! In Brussel heb ik dit pigment geko...

Hey!  Vandaag een review over een van de welbekende MAC pigments, door Hilde, veel plezier met lezen!


In Brussel heb ik dit pigment gekocht, ik was al best lang aan het twijfelen, en in Brussel was een super aanbieding (10€) en normaal, voor een groter potje, €21,- 
Dit is de verpakking, ik vind hem echt mooi, de dop is mat van kleur. 
(let op! Dit is dus wel een kleinere variant dan de normale, maar wel hetzelfde product! )

Een pigment is eigenlijk een soort glitter, maar kun je het voor meerdere dingen gebruiken. Als highlighter is deze ook super mooi!

Ik heb de kleur Vanilla, een vanille/(gebroken) witte kleur, je hebt nog veel meer andere kleuren, ook goud en paars.


Ik breng de kleur meestal aan met een kwastje, namelijk deze, van een speciale kwastenwinkel in de buurt, hiermee kan ik gied bij mijn binnenste ooghoeken en wenkbrauwbot. Bij een highlighter gebruik ik ook nog een grote kwast om het een beetje uit te spreiden.


Hier zie je wat beter hoe groot het potje is.Ik vind een pigment echt veel beter dan een normale oogschaduw/ highlighter. Het is echt super super super goed  gepigmenteerd, en blijft ook erg lang zitten. Deze kleur kan je goed combineren of gewoon alleen in je ooghoeken. 

Het gebruik van deze pigment vind ik ook top, want zoals je op de foto hierboven kunt zien, zit er in de dop van het potje, als je dop erafhaalt, al erg veel pigment. Dit haal ik altijd weg met mijn kwast, en dan heb ik al genoeg voor twee ogen. Daarom kun je super lang met deze pigments doen. Één dingetje wat ik niet zo super vindt, dat de dop iets stroever dichtgaat als er pigment in de dop zit, want dan maakt het zo'n irritant geluid, maar dat is mijn mening :) .

Hier heb ik het pigment alleen in mijn binnenste ooghoek, en een beetje op mijn wenkbrauwbot.

Het maakt mijn ogen gelijk een stuk opener, en geeft een fijne uitstraling. 

De prijs van dit potje was €10,- de grote variant is €21,- te koop bij MAC pro stores, deze is dus niet te koop bij counterde in bijvoorbeeld de Douglas of de Bijenkorf.

Ik vind MAC pigments zeker aan te raden! De kwaliteit is super en het is ook gewoon heel erg leuk om te doen!

Dit was het voor deze keer weer, als jullie een look met MAC pigment willen zien, laat dat dan zeker weten in de comments! 

Liefs, Hilde

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images