Review Lorac Pro palette dupe!

Zoals jullie al in de shoplog hebben kunnen zien heb ik dit palette besteld op BuyinCoins. Natuurlijk is dit niet het echt Lorac Pro p...


Zoals jullie al in de shoplog hebben kunnen zien heb ik dit palette besteld op BuyinCoins. Natuurlijk is dit niet het echt Lorac Pro palette maar een namaak versie, dus ik wilde wel graag testen of deze nou net zo'n goede pigmentatie heeft als de echte versie. Dit is het palette! Gewoon mooi zwart met zilveren letters.

Hier zie je de kleuren, allemaal bruintinten yay! Ik vind zelf looks met nude kleuren het mooist bij mij staan dus dit soort palettes vind ik altijd super leuk:). De bovenste rij met kleuren zijn allemaal matt en de onderste rij zijn allemaal schimmer oogschaduws. 

Hier zijn de eerste 8 kleuren van het paletteEn hier de andere 8 kleuren.

Ohh... De matte kleuren vallen wel een klein beetje tegen. Ze zijn niet heel erg gepigmenteerd.. 

Hier heb ik de matte oogschaduws nog een keer geswatcht maar dan met een oogschaduw basis! Dit is gelijk een stuk beter!

Dit zijn de oogschaduws met glitters, WOW! Geweldig! Stuk voor stuk super goed gepigmenteerd.
Wat een super mooi palette! De matte kleuren hadden misschien iets beter gekund maarja wat verwacht je dan van een palette van 6 euro? Ik denk alsnog dat ik dit palette heel erg veel ga gebruiken want hij is echt super mooi!

(Een ooglook komt eraan op ons Youtube kanaal! :) )

Ik heb dit palette gekocht op BuyinCoins.com voor 6 euro.

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images