Review; Essence lipstick

Deze week was ik weer eens langs het Essence schap gelopen om eens te kijken naar de nieuwe collectie. Te eerste vond ik dat er veel verandi...

Deze week was ik weer eens langs het Essence schap gelopen om eens te kijken naar de nieuwe collectie. Te eerste vond ik dat er veel verandingen waren bij het eerste schap van Essence, ik zag allemaal makeup dat eerst alleen in het tweede schap verkrijgbaar was! Ook zag ik deze hele mooie lipstick, dus die heb ik meegenomen om voor jullie te reviewen!

Deze lipstick hoort bij de Nudes collectie van Essence dat helemaal vol zit met de mooiste nude makeup! Ik wil zeker meer proberen maar ik begin bij deze lipstick. 
Als eerste de verpakking, die vind ik mooi, je kan makkelijk de kleur zien door de verpakking en dat is handig. 
Ik hen de kleur 05 cool nude gekocht.

Dit is de kleur! Mijn eerste indruk? Ik vind hem super mooi! Ik had hem natuurlijk al een beetje geswatched in de winkel maar nog niet echt opgehad dus ik was nog steeds erg benieuwd!

Ik vind het trouwens ook erg chique dat er een 'E' van Essence op de lipstick staat, het lijkt gelijk of hij veel duurder was dan  2,39!


Dit is de swatch, mmm.. niet heel erg goed gepigmeteerd op het eerste gezicht. Hij is na een paar keer heen en weer nog niet volledig dekkend.. Zou dat anders zijn op de lippen?

Ja hoor! Op de lippen zie je er niks meer van dat hij bij de swatch niet zo goed gepigmeteerd was! Het is gewoon een hele mooie egale kleur op je lippen!

Ja, ik vind hem echt heel erg mooi! Het is een hele neutrale kleur maar wel dat je hem nog kan zien, super mooi!

Pluspunten:

  • Hij is maar  €2,39!
  • Goede dekking op je lippen
  • Mooie verpakking
  • Blijft 2 tot 3 uur zitten (bij mij iedergeval)
Minpunten
  • ehmm.. heb ik niet echt eigenlijk.. :)
Ik hoop dat jullie wat hebben gehad aan deze review! Bedankt voor het lezen! :)

Deze lipstick is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor  €2,39
You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images