Ikea geurkaars

Heey! Laatst (eigenlijk een tijd geleden al) heb ik  bij de Ikea een geurkaars gekocht, ik laat jullie weten wat ik er van vind!  Ik w...

Heey!

Laatst (eigenlijk een tijd geleden al) heb ik  bij de Ikea een geurkaars gekocht, ik laat jullie weten wat ik er van vind! 

Ik was al een tijdje op zoek, en bij Ikea vond ik hem! Het is de vanille geur, hij heet:  Sinnlig
Je hebt de kaars in verschillende kleuren, daarbij heb je dan ook andere geuren. De witte is vanille, de oranje is sinaasappel, de roze is roos en zo verder. Ik heb express voor de witte variant gekozen omdat ik hem op mijn bureau heb staan, en die staat tegen een groene muur, zo vloekt het niet zo erg. 

Dit is de achterkant, zo als je ziet zit er ook een sticker op, toen ik die erafhaalde, bleef er wel een beetje lijm opzitten! Het is er niet volledig afgegaan. 


Op de verpakking staat een vanille stokje en vanille ijs, het is ook een vanillegeur, die geur is best sterk! Als je hem ongeveer een uurtje brandt, blijft hij zeker 4/5 uur hangen!  De geur is zoet, best wel erg zoet, ik vind het een typische wintergeur. In de zomer denk ik dat ik deze kaars niet ga branden, want dan is de geur me denk ik iets de zoet. 

Op de verpakking staat dat de kaars 25 uur brandt, maar ik denk dat hij wel langer brandt! Ik brand de kaars ongeveer 3 uurtjes achterelkaar, bij het huiswerk maken vind ik het vooral fijn. Dan blaas ik hem uit, en wordt het kaarsvet weer hard, dan kun je weer met dat vet verder, daarom denk ik dat als je hem vaak kort brandt, hij langer dan 25 brandt. 

In het begin, toen de kaars nog ongebrand was, zaten er een paar belletjes in, opzich is dat natuurlijk niet super erg, want na een paar minuten is dat wel weg!


 De kaars zit in een glazen glaasje, hij is niet al te groot, maar ook niet super klein.  Het glas vind ik erg mooi. Het is simpel, maar staat erg leuk. 

Nog een voordeel van deze kaars is dat hij (bij mij) erg mooi opbrandt. Hiermee bedoel ik dat na het branden, er nogsteeds randjes zijn, en als je de kaars dan weer brandt, die randjes niet smelten, dat heeft deze kaars dus niet! 

Als de kaars brandt geeft hij een sfeervol, best fel licht, het staat erg gezellig. 
Ik heb hem met wat andere kaarsjes op mijn bureau gezet, en daar staat hij na een paar maanden nog steeds. 

De kaars is dus te koop bij de Ikea, en is ongeveer €2/4 euro. Dat is echt heel goedkoop voor zo'n goede kaars! Ik wil heel graag nig een keer een andere kaars van Ikea uitproberen. 


Doei doei! 

Liefs HildeYou Might Also Like

0 reacties

Flickr Images