Review Maybelline Color Tattoo in Pink Gold

(door Charlot) Laatst bezocht ik weer eens mijn vaste routine aan winkels de Etos,Kruidvat, Hema en dit keer heb ik bij de Etos een Maybell...

(door Charlot)
Laatst bezocht ik weer eens mijn vaste routine aan winkels de Etos,Kruidvat, Hema en dit keer heb ik bij de Etos een Maybelline product gekocht, de bekende Color tattoo. 


Ben je benieuwd naar mijn mening over dit product? Lees dan snel verder!:)
Dit is de verpakking, gewoon een glazen potje met daarin een cream oogschaduw. Ik zie heel vaak op verschillende blogs dat je een cream oogschaduw altijd andersom moet bewaren zodat hij langer goed blijft. Bij deze potjes hebben ze daarom ook de naam en de kleur aan allebij de kanten geschreven zodat je hem ook handig aan allebij de kanten kan bewaren! 

Dit is de kleur, hij ziet er nu heel erg donker uit maar straks zal je zien dat de kleur veel lichter is! In het product zitten wel van die lelijke spikkeltjes, waarschijnlijk zijn het luchtbelletjes maar het is niet heel erg mooi. Misschien zouden ze dit een keer anders kunnen doen waardoor het product gewoon mooi helemaal egaal in het potje zit.


Hier is de swatch, de kleur vind ik echt heel erg mooi! Een hele mooie roze kleur met een mooie glans. het product is echt heel erg creamy, het smeert gemakkelijk uit en is heel makkelijk uit het potje te halen.

Natuurlijk nog tijd voor een ooglook! :)

Hier is de Color Tattoo alleen op het hele ooglid.

(charmante foto :') ) Hier heb ik ook nog een donkere kleur in de crease aangebracht. 
Ik vind dit product echt heel erg fijn, makkelijk aan te brengen en je kan het makkelijk blenden met andere kleuren. Ik heb er thuis nog een liggen in een andere kleur die ook echt top kwaliteit is, de color tattoo's zijn zeker aan te raden! 

De color tattoo blijft de hele dag perfect zitten, en kruipt ook niet tussen de lijntjes. Dit product kost 
 €10.49 en is te koop bij bijvoorbeeld Kruidvat of Etos ( bij Etos is hij nu 1+1 gratis!).

Dit was de review! Ik hoop dat jullie hem leuk vonden en er iets aan gehad hebben! Bedankt voor het lezen!

-Charlot

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images