Review MAC paint pot in Painterly

Whoops weer een review over een MAC product... Maar ik vind ze gewoon allemaal zo mooi en leuk:).  Dit keer over een mac paintpot ik had e...

Whoops weer een review over een MAC product... Maar ik vind ze gewoon allemaal zo mooi en leuk:). 

Dit keer over een mac paintpot ik had er al heel veel over gehoord dus ik wou het wel heel erg graag uitproberen. En raad eens? Ik kreeg hem voor kerst! Ik ben er echt super blij mee als je wil weten wat mijn mening is lees dan vooral verder :).

Het zit in een glazen potje met een zwarte deksel, zoiets wat mac eigenlijk altijd heeft :).

De naam en alle informatie staat onder aan het potje, A omdat het mooier is en B omdat het beter is om een cream eyeshadow ondersteboven te bewaren. Bloggers zeggen dat het zo minder uitdroogt, ik heb echt geen idee waarom maar ik doe het maar gewoon hahaha.

Dit is de binnekant, het lijkt een beetje op de kleur van een concealer maar straks bij de swatch zal je zien dat het een andere kleur is.


Hier is de swatch, een hele mooie nude kleur met roze tinten erin. Ik vind hem echt heel erg mooi.


Bij deze twee  foto´s heb ik hem op, je ziet hem bijna niet maar dat wou ik ook eigenlijk. het is een goede basis voor andere oogschaduws of gewoon zo en een donker bruine kleur in de crease. De cream eyeshadow blijft echt heel de dag zetten en de oogschaduw die je er overheen aanbrengt blijf ook de hele dag mooi zitten. Mac is best een prijzig merk maar het is het geld echt helemaal waard.

Dit was echt een hele korte review.. maar meestal merk ik dat ik als ik reviews bekijk alleen de foto´s bekijk en de conclusie lees haha. Maar wat vinden jullie beter een korte review met veel foto´s of een lange review?, laat maar weten in reacties! 

-Charlot
You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images