Review L'oreal Voluminous mascara

Heii!  Een tijdje geleden alweer heb in in Amerika deze mascara gekocht, en die wilde ik graag reviewen. Ik heb hem in de US gekocht, pu...

Heii! 


Een tijdje geleden alweer heb in in Amerika deze mascara gekocht, en die wilde ik graag reviewen. Ik heb hem in de US gekocht, puur omdat hij daar goedkoper is, dus als het een flop was was het geen geldverspilling! 

Dit is de verpakking, chique, maar niet super bijzonder:In Amerika was de mascara $6,- in de walmart, in Nederland is hij ook te koop bij de meeste Kuidvat assortimenten van Loreal, en anders zeker bij Douglas.
Daar is hij wel een stukje duurder. Ongeveer €10,-

Ik vind de verpakking van het product overgens wel super mooi, want de houder is mat grijs, dat maakt het chique en het goude staat er heel mooi bij. De lengte is goed, past overal in.Het borsteltje vind ik fijn, maar voordat ik hem gebruik moet ik hem wel 2/3 x even langs de dop halen, anders zit er echt te veel op. Als de mascara wat leger is hoeft dat natuurlijk niet meer, maar ik gebruik deze mascara al best lang.
Het borsteltje is wel dun, gemiddeld eigenlijk, maar zeker niet te dik, ik kan overal goed en makkelijk bij en ook de onderwimpers worden goed meegepakt.De werking vind prima, er komt veel van af, dus na het aanbrengen ga ik er meg een lege mascara overheen om het iets meer te spreiden, maar ik krijg wel veel resultaat met weinig doen, op deze foto ben ik 2x over mijn wimpers heengegaan en met een lege. De kleur is gewoon normaal zwart. De mascara is niet waterproof, maar een regenbui naar school met capuchon kan deze wel aan! 


Zo als je ziet op de foto, de wimpers kunnen wel iets beter verspreidt en langer, maar de volume en kleur zit er zeker op! 

Ik had wel misschien iets meer verwacht van Loreal, maar zelf ga ik liever terug naar mijn oude maybelline volume express, willen jullie daar ook een review van? Laat het weten in de comments!

Liefs, Hilde

Oja! HAPPY NEW YEAR

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images