What's in my schoolbag?

(door Charlot) Haai! Vandaag laat ik zien wat er in mijn schooltas zit! Niet alleen de boeken maar alle extra's zoals lippenbalsem, oo...

(door Charlot)
Haai!
Vandaag laat ik zien wat er in mijn schooltas zit! Niet alleen de boeken maar alle extra's zoals lippenbalsem, oortjes enzovoort. Het leek mij wel leuk om te doen, eerst dacht ik in een video maar ik vond een artikel eigenlijk ook wel een goed idee!


Dit is mijn tas, hij is van de H&M van de devided lijn maar hij is al best oud dus ik weet niet of de je deze variant nog kan krijgen maar je hebt ieder geval wel meerdere andere 'dupes'. Laten we gaan kijken wat er in mijn tas zit!
Nou wat natuurlijk niet kan ontbreken in een schooltas zijn je schoolboeken, ik had vandaag onder andere geschiedenis dus ja die moet dan in mijn tas natuurlijk! :)

Wat ik altijd na mijn boeken in mijn tas gooi is mijn etui, deze komt van de hema en kost €3,95. Ik had hem gekocht bij de hema schoolspullen 'tijd' haha de tijd dat je weer spullen voor het volgende jaar moet gaan halen.


De etui is behoorlijk groot, er past echt ontzettend veel in. Ik heb hem nooit helemaal vol omdat ik dat onhandig vind.


Dit zit er in mijn etui, Elastiekjes voor in mijn haar, parfummetjes (samples van de geur Daisy), pennen natuurlijk, markers, potlood, geodriehoek, puntenslijper, papierlabels, gummetje, kleur schrijvende pen, permanente stift en meer :). 


Het volgende wat er in mijn tas zit is dit kleine tasje van Essence, hier zitten wat kleinere spulletjes in die ik niet los in mijn tas wil doen omdat dat ontzettend onhandig is. :)


Hier in zit: oortjes om muziek te luisteren, spiegeltje (als je haar maar goed zit 💁 :) ), een paar zuigtabletjes voor de keelpijn die ik had en wax voor op mijn beugel (voor als ik een wondje in mijn mond heb en als mijn beugel er in prikt dan doe ik een beetje wax op mijn beugel :)).


Mijn portemonnee zit natuurlijk ook in mijn tas maar alleen met dingetjes die handig zijn zoals een ID en een ov-chipkaart, en misschien wat los geld als ik dat heb :).


Dit is mijn portemonnee, hij is van het merk Secrid. Ook heb ik altijd wat te drinken en eten bij me, ik maakte de foto's nadat ik uit was dus mijn eten en drinken was al op :). 


Ik had ook wiskunde vandaag dus een rekenmachine is daarbij handig :).En als laatste was random dingen, een pakje zakdoeken en een pakje kauwgom. Ik heb altijd kauwgom bij me, als eerste omdat ik me beter kan concentreren als ik ergens op kauw tijdens een proefwerk en stel ik heb een keer een slechte adem heb ik de oplossing :). Pakje zakdoeken had ik bij me omdat ik toen erg verkouden was dus dat had ik even nodig, als ik niet verkouden ben heb ik het meestal niet bij me ik gooi het altijd snel even in mijn tas.


Dit was alles wat er in mijn tas zat! Ik hoop dat jullie zo'n soort artikel leuk vonden! 
Bedankt voor het lezen!
-CharlotYou Might Also Like

0 reacties

Flickr Images