Review; MAC Velvet teddy

Als eerste natuurlijk even Merry Christmas! Ik hoop dat jullie allemaal een fijne kerst hebben of hebben gehad! (door Charlot) Raad eens ...

Als eerste natuurlijk even Merry Christmas! Ik hoop dat jullie allemaal een fijne kerst hebben of hebben gehad!

(door Charlot)
Raad eens wat ik voor kerst heb gekregen? MAC velvet teddy! Ik wou hem al heel erg lang graag hebben en nu lag die onder de kerstboom! Ik ben na het kerstontbijtje en na het maken van een toetje voor het kerstdiner gelijk naar boven gerend om er een review over te schrijven. Lees hier wat ik er van vind!

Als eerste vind ik de verpakkingen van MAC zeer simpel maar wel chique, meestal vind ik dat mooier omdat ik een verpakking met heel veel verschillende dingen en kleuren snel wat fout vind.

Sorry hier is het wat donker! Ik heb wel gewoon bij veel licht gefotografeerd maar straks komen en duidelijkere foto's!


De kleur vind ik echt heel erg mooi, het is een bruine kleur dus mooi naturel.Hier zie je de swatch! In de begin schok ik een beetje omdat hij op het eerste oog nogal donker lijkt. Maar geloof me als je hem op hebt is hij echt heel erg mooi! En als je twijfelt in de MAC store of hij je wel staat kan je altijd vragen of je hem mag proberen op je lippen, dan maken ze hem schoon met alcohol zodat je hem gewoon schoon op kan doen.


Hier heb ik hem op. Ik vind hem zooooo mooi! Hij is heel erg basic maar bij een wat donkerdere look staat hij zo zo zo mooi! Ik ben er super blij mee, echt iedereen zou ik hem aanraden omdat ik denk dat deze lippenstift echt bij iedereen wel mooi staat.

De lipstick is matte dus dat betekend (meestal) dat hij lang blijft zitten. Deze lipstick blijft zeker lang zitten, toen ik hem s'middags (half 4 ongeveer) in de mac store had geprobeerd bleef hij tot s'avonds 7 uur zitten daarna zal je hem toch moeten bij stiften. Als je zelf wil testen hoe lang die blijft zitten op je lippen kan je even naar de MAC store gaan om hem te proberen en zelf te testen hoe lang hij blijft zitten.

Iedergeval ik ben er echt heel erg blij mee!

MAC velvet teddy is te koop in de MAC store of op de douglas webshop.

-Charlot

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images