Review; Essence maximum definition volume mascara!

(door Charlot) Dit is echt al een hele lange tijd mijn favoriete mascara, hij is super budget maar super fijn. En dat gewoon van Essence!...

(door Charlot)
Dit is echt al een hele lange tijd mijn favoriete mascara, hij is super budget maar super fijn. En dat gewoon van Essence! De mensen die ook mijn favorieten video's wel eens hebben gezien weten dat deze al in meerdere video's voorbij is gekomen. Maar is heb er nog nooit een artikel op de blog over geschreven! Dus vandaag een artikel over deze mascara :).Als je voor het Essence schap staat kan je hem vrijwel meteen zien liggen, de verpakking is namelijk knal oranje :). De mascara heet de maximum definition volume mascara, een hele mond vol maar alles in deze naam is waar.
Op de verpakking staat dat er een flexibel borsteltje op zit dat vind ik zelf ook meestal het prettigst. De mascara's met een plastic borsteltje zorgen er ook voor dat je geen klontjes tussen je wimpers krijgt, dat is voor mij essentieel bij een mascara. 


Hier zie je het borsteltje nog eens, de haartjes zitten dicht bij elkaar waardoor de mascara goed door je wimpers heen kamt, daardoor krijg je en volume en geen klontjes tussen je wimpers.
Hier zie je het op mijn wimpers. Ik vind het zelf het mooist als er niet al te veel mascara op mijn wimpers zit maar dat je wel ziet dat er een beetje mascara op zit. Ik vind het hoe het zo op mijn wimpers zit het mooist.
Ik ben echt helemaal gek op deze mascara hij is zoo fijn! Ik zou hem echt aan iedereen aanraden! Voor mij valt er nu niet heel veel meer te vertellen over deze mascara, ik vind hem gewoon fantastisch:)!

Essence maximum definition volume mascara is te koop bij Kruidvat of Trekpleister voor €2,39

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images