Yves rocher lipsticks; Review

Ik had laatst wat besteld op Yves Rocher een leuke winkel waar ze veel make-up, huidverzorging en haar en body dingetjes hebben. Het zijn al...

Ik had laatst wat besteld op Yves Rocher een leuke winkel waar ze veel make-up, huidverzorging en haar en body dingetjes hebben. Het zijn altijd hele mooie producten vind ik, dus ik koop of bestel er altijd graag. Ik heb een unboxing opgenomen die komt waarschijnlijk ergens deze week online maar er is iets mis met de opslagruimte dus ik moet werken met dropbox.. Dropbox is echt heel erg langzaam maar we doen het er maar mee! Dus ik heb hier alvast de review voor jullie!
Deze review gaat over 2 lipsticks die ik besteld heb, dus wil je weten wat ik hier van vind lees dan vooral verder!

Dit zijn de twee lipstick'jes' ze zijn super schattig klein maar er zit nog wel veel inhoud in dus dat is super mooi!


Ik heb twee kleuren gekocht, de kleur Mauve poudré en de kleur peche.

Op de camera lijkt de nude kleur heel erg oranje maar dat is die in het echt zeker niet! Toen ik de lipstick voor het eerst zag vond ik ze een klein beetje goedkoop ogen, maar als je ze open maakt is het al een stuk verbeterd te lijken nu een beetje op de Popsticks van Maybelline via de binnenkant. De lipsticks zijn €5,95 per stuk maar vaak krijg je heel veel korting als je je aanmeld voor de nieuwsbrief.

Op de site zag je 'nude' kleur er wel heel anders uit, maar ik heb er niet heel veel problemen mee want ik vind de lipsticks wel heel erg mooi! 


Hier zijn de swatches, de lipsticks zijn vrij doorzichtig dat is wel jammer. Wat ze wel zijn is verzorgend, als je ze opdoet lijkt het net of je een lippenbalsem ophebt! Maar omdat ze een beetje een vette structuur hebben blijven ze niet heel lang zitten en dat is natuurlijk wel weer jammer. 
Dit is de kleur Mauve poudré

En dit is de kleur Peche.
Ik heb hier ongeveer 2 laagjes aangebracht. Hoe meer laagjes je aanbrengt hou duidelijker de kleur word.

Conclusie:

Ik vind het leuke lipstickjes. Ze blijven niet lang zitten maar daar in tegen zijn ze net zo makkelijk bij te werken als een lippenbalsem. Dus je kan hem zo 1 2 3 bijwerken, ideaal! Ik zou hem alleen skippen als je niet houd van dat bijwerken en dat hij gewoon in een keer goed zit. Ook zijn ze niet heel goed gepigmenteerd dus daar zal je ook rekening mee moeten houden. Ik vind ze wel super leuk ze zijn verzorgend, makkelijk om bij te werken, en super compact dus makkelijk mee te nemen!

Dit was de review! Als je nog vragen hebt over het product stel die dat vooral hieronder in de reacties!

Ga jij een van deze lipsticks kopen? (let me know in de reacties! ;) )

- Charlot


You Might Also Like

2 reacties

Flickr Images