Review NYX producten; Blush en lipliner

Ik heb laatst 2 producten van NYX besteld op de douglas site, ik heb ze getest en vandaag review ik ze voor jullie! het is een blush en een ...

Ik heb laatst 2 producten van NYX besteld op de douglas site, ik heb ze getest en vandaag review ik ze voor jullie! het is een blush en een lipliner allebei in de kleur Mauve. Ik had over deze producten gelezen op een andere blog en ik vond de kleuren allebei super mooi, dus ik heb de producten besteld!Dit zijn ze, wat me wel meteen opviel is dat de kleur van de lipliner zeker anders is dan de blush terwijl het toch de zelfde naam heeft. En ook dat de NYX blush een andere verpakking heeft dan een andere NYX blush, ik vind deze een beetje goedkoop ogen. Maar natuurlijk gaat het niet alleen om de verpakking aar ook zeker om het product, alleen als de verpakking mooi is helpt dat natuurlijk alleen maar mee :).
Dit is de kleur van de lipliner, de kleur vind ik echt geweldig! Wauw! Echt de perfecte herfst kleur en hij is helemaal matt! Ik ben er echt super enthousiast over :) (heb je al gemerkt denk ik :) ). 
(op deze foto is er iets mis met mijn voorhoofd en neus ik heb echt geen idee wat het is.. :) )
Hier heb ik hem op, over deze kleur valt echt niks negatiefs over te vertellen hij is gewoon super mooi! Ik ben hier zeker heel erg tevreden over en zeker voor het prijsje van maar €4,99! 
(Hier heb ik ook de blush op)

Dit is de blush, zoals ik al zij vind ik de blush een beetje goedkoop ogen.. jammer!

Verder vind ik de kleur wel heel erg mooi! Op de foto's van de site leek de kleur veel natuurlijker maar hij is veel rozer, ik vind dit kleurtje ook mooi dus ik heb er niet zo veel problemen mee maar let er dus wel op als je blushes besteld op Douglas. 
De kleur is wel echt barbie roze dus je moet er wel van houden, maar ik vind het zelf mooi! Als je deze kleur heel natuurlijk aanbrengt ziet het er heel erg leuk uit. Op de foto een stukje een beetje naar boven heb je kunnen zien dat ik hem heel natuurlijk heb aangebracht. De blush is niet korrelig van structuur maar juist zacht en mooi! Dus dat is natuurlijk super mooi! De blush kost €6,99.
Conclusie:

Ik vind allebei de producten super mooi! Ik heb deze producten tijdens het testen met liefde gebruikt en ook keer veel gebruikt. Ik weet bijna zeker dat ik die lipliner heel veel ga dragen. En de blsuh vind ik ook heel mooi omdat hij helemaal niet korrelig van structuur is, ook voor de getinte meiden is die denk ik heel mooi, want het is echt een typische roze kleur en die vind ik altijd heel mooi staan bij getinte meiden. 
Deze producten zijn allebei zeker aanraders voor alle meiden, als je het leuk vind om een mooie herfst-lipkleur te dragen is de lipliner iets voor jou! Als je om zoek bent naar een mooie roze blush die makkelijk aan te brengen is, zou ik de blush aanraden! Of je neemt ze natuurlijk gewoon allebei:). 

Zou jij een van deze producten kopen?
liefs,

Charlot

You Might Also Like

3 reacties

  1. kun je een x weer een make up look doen x reza ps jullie videos zijn zo leuk :)

    ReplyDelete

Flickr Images