Review Catrice poeder

Ik heb laatst het Catrice colour correcting powder gekocht! Ik was hier heel benieuwd naar, en ik had een witte poeder nodig. 

Ik heb laatst het Catrice colour correcting powder gekocht! Ik was hier heel benieuwd naar, en ik had een witte poeder nodig. 
Zo ziet hij eruit, ik vind de kleuren echt heel mooi, ze springen er echt uit! 

De poeder heeft dus felle kleuren, maar als je er met je vinger over wrijft, komt er gewoon een witte poeder vanaf, zoals je op de volgende foto kunt zien:

Dit zorgt ervoor dat je gezicht mooi mat blijft! Zelf vind ik dit erg prettig, zeker omdat je de dag door toch wel kunt gaan glimmen! Deze poeder houdt het (bijna!) de hele dag vol, voor optimaal resultaat kun je hem tussendoor, bijvoorbeeld in de wc's op school, nog bijwerken. Na school kan natuurlijk ook ;). 


Ik vind de verpakking erg mooi, chic, en toch wel gaaf. Door de kleuren maakt het het allemaal net iets mooier, de deksel is makkelijk open te maken, en het poeder breekt niet snel, dat weet ik uit ervaring als je begrijpt wat ik bedoel :) 


Deze poeder is te koop bij (alle) Kruidvat fillealen, en komt NIET uit de producten van de 'nieuwe' schappen, maar ik wel een nieuw product.
De prijs van de poeder is €4,59 wat ik een super prijs vind voor dit product! 

Het is nummer 010, hier zie je de achtkant van het product.

Het poeder heet: 010 Delicate blossom

Deze poeder is niet alleen bedoeld om je gezicht te matteren, maar ook om je huidskleur te corrigeren, hiermee bedoel ik als je bijvoorbeeld rode vlekjes op je gezicht hebt, dat je dat kunt wegwerken. Zelf heb ik van mijzelf al erg rode wangen, en was ik eeg benieuw naar de werking, ik draag hem op de foto zonder foundation, en dan bedekt hij al erg goed het rodere gedeelte. Je kunt deze poeder natuurlijk ook als poeder gebruiken over foundation heen, maar ik wilde even laten zien of het nou echt werkte.

Zoals je op deze foto kunt zien, is mijn gezicht mat, en is de rode gloed erg natuurlijk en minder opvallend geworden, als ik foundation/bb-cream draag, is het bijna weg! 

Ik vind dat deze poeder erg goed zijn werk doet, zelfs bij moelijke kleuren huid, en hij blijft echt langer zitten dan ik had verwacht! De prijs voor dit product vind ik dan ook prima! 

Dit was de review, bedankt voor het lezen!

X- HildeYou Might Also Like

0 reacties

Flickr Images