Minimalisme (?) :)

Minimalisme,  ik hoor er de laatste tijd veel over maar, en zelf lijkt mij het best interessant. Ik vond het daarom tijd op het op mijn eige...

Minimalisme, ik hoor er de laatste tijd veel over maar, en zelf lijkt mij het best interessant. Ik vond het daarom tijd op het op mijn eigen manier ook een zelf te proberen! Minimalisme is met zo weinig mogelijk spullen door het leven gaan eigenlijk:). Dus als je in de winkel staat echt denken 'Heb ik het nodig?' zo ja, mag je het kopen; zo nee, dan laat je het liggen. En ook bij dingen weg gooien, heb ik het nodig, ja of nee. Ik vind het zelf ook belangrijk om dingen weg te gooien die ik niet gebruik maar als ik iets weggooi denk er vaak echt wel heel erg goed over na, zeker bij duurdere dingen. Ik denk zelf altijd 'Zonde van het geld wat ik er aan besteed heb' En ja dat ik ook zo. Zelfs bij dingen die 2 euro kostte, je gooit eigenlijk die 2 euro in de prullenbak. Dat heb ik vooral bij dingen die ik niet veel heb gebruikt, bij dingen die ik vroeger heel erg veel gebruikt heb en nu niet meer pieker ik er iet echt over.
Ik heb het een klein beetje geprobeerd, dingen die in de weg staan en die ik niet meer gebruik heb ik weggegeven of weggegooid.

Ook mijn kleding kast heb ik eens gezocht, mijn inspiratie kwam uit deze foto's van Pinterest.

Hieronder staat een foto met de kleding die je eigenlijk alleen nodig hebt, lijkt zo best weinig toch? Op de vlogs van Mascha had ik gezien dat ze het minimalisme ook gebruikt heeft met vakantie, dus met zo min mogelijk kleren op vakantie gaan, super handig toch?! :).

Hier is de site van Pinterest (Hele leuke website (of app) met veel inspirerende foto's en handige foto's voor DIY's :) )

Deze volgende paar weken ga ik zeker door met minimaliseren, ik vind het wel een goed idee zeker as jee een opgeruimde kamer wil! Ik denk dat dat wel een mooi voornemens voor het volgende jaar, veel meer opruimen en echt nadenken voordat ik iets koop!

Ik hoop dat jullie dit soort artikelen ook leuk vinden! Als je het leuk vind om te lezen laat dat zeker even weten hier beneden in een reactie! 

-Charlot
You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images