Hema lipgloss

Ik zat laatst weer eens door mijn stash te kijken, en ik zag opeens deze liggen! Ik heb hem volgens mij al een tijdje, want ik kan niet meer...

Ik zat laatst weer eens door mijn stash te kijken, en ik zag opeens deze liggen! Ik heb hem volgens mij al een tijdje, want ik kan niet meer herinneren wanneer ik deze heb gekocht. Maar deze lag dus nog gewoon ongebruikt in mijn stash! Dus ja, dat werd natuurlijk weer testen, uitproberen en weer reviewen voor jullie!

Het is nummertje 06 en heeft geen naam, dat vind ik altijd wel jammer van Hema producten, want een naam bij een make-up product is juist zo leuk:)! Maar dat is natuurlijk maar een extraatje want het gaat natuurlijk om het product. 
De kleur vind ik echt heel erg mooi, het is een donkerroze kleur maar loopt een beetje naar het paars toe, moeilijk uit te leggen haha:). 


 De lipgloss heeft zoals altijd een normaal sponsje om aan te brengen. Ik zelf vind dit de fijnste manier omdat ik bij die losse kwastjes het nooit mooi op mijn lippen krijg.. 

 De lipgloss bevat 7ml en kost €3,- wat ik zeker een nette prijs vind. Op de lipgloss staat Caring&Softening en Glossy. Caring vind ik hem niet helemaal, softening is die wel maar dat leg ik zo verder uit. En Glossy is hij natuurlijk want het is niet voor niets een lipgloss, en het geeft een mooie glans op je lippen. Toen ik hem aanbracht voor de review had ik hele droge lippen en heel veel velletjes, nadat de lipgloss een tijdje was ingewerkt was het eindresultaat van mijn lippen veel beter! (zie de foto hier onder). Caring is die dat weer net niet, want als de lipgloss eenmaal van je lippen is zijn je lippen weer droog.

Dit is de kleur op mijn lippen, en wat stom ik ben gewoon vergeten op om een swatch te maken op mijn hand! Maar ik denk dat je de kleur ook wel mooi kan zien zo op mijn lippen. de lipgloss heeft een beetje dezelfde kleur als mijn lippen maar dan net iets donkerder. Ook geeft het een mooi glans dus voor mij is het een perfecte lipgloss! De lipgloss plakt ook niet en dat vind ik eigenlijk het belangrijkste van een lipgloss! Ik vind het namelijk ultiem vervelend als je haar in de lipgloss blijft zitten na een harde windvlaag bijvoorbeeld.

Conclusie:

Ik vind het zeker een heel goed lipglossje! Het heeft een mooi glossy finish en maakt je lippen tijdens het dragen weer eventjes zacht. Nadat de lipgloss er af is zou ik wel aanraden om een lippenbalsem aan te brengen of hem opnieuw op te doen. Verder vind ik hem prima! Ook het prijsje is helemaal top want €3,- voor een mooie lipgloss is niet duur!

Bedankt voor het lezen!
Charlot


You Might Also Like

2 reacties

  1. hij is echt mooi zou je een keer een lipgloss willen maken ( DIY ) dat kan je maken van krijt ,oogschaduw en vaseline enzo maar dat kan je zo op youtube vinden ;) want ik denk dat de kijkers dat heel leuk zouden vinden ( daar ben ik een van! ) ik hoop dat je het een keer wilt doen en als je het doet je kan kleine potjes waar je het in kan doen gewoon bij de action kopen en kruidvat maar de kruidvat is wel duurder xx reza

    ReplyDelete
    Replies
    1. we zullen even kijken, want op Youtube staan al heel veel tutorials over hoe je een lipgloss zelf kan maken (zoeken op DIY lipgloss) maar als je wil kan ik een foto diy maken?

      Delete

Flickr Images