Review Lady speed stick

Heey allemaal! Een tijdje geleden in Amerika kocht ik samen met mijn zus een Lady speed stick deodorant, ik had hier al veel over gehoort ...

Heey allemaal!

Een tijdje geleden in Amerika kocht ik samen met mijn zus een Lady speed stick deodorant, ik had hier al veel over gehoort en wilde hem zoooo graag uittesten! 

Ik heb hem dus in de Walmart gekocht, in een 2in1 pakket, samen met mijn zus.
Deze doedorant is te koop bij amerikaanse winkels of bij Toko's, maar je kunt hem ook altijd bestellen of zelf in het buitenland kopen! In de Walmart was dit 2 in 1 pakket $3,88 dus ongeveer €3,-  echt niet duur!Zo ziet de verpakking eruit, heel neutraal, handig en klassiek. Voor als je het nog niet doorhad, het is een roldeodorant. Normaal gebruik ik liever spuit, maar ik wilde deze echt graag testen! 

Ik kon kiezen uit groen en roze, groen heet Powder fresh en roze heet Shower fresh, ik vind de roze wel lekkerder ruiken, iets frisser en een gewone deo geur. 
Ik vind deze deo heel goed werken, hij brengt fijn aan, door het rolschijfje kun je hem zo stellen dat hij genoeg uitsteekt, het is een witte kleur, maar hij geeft niet af! 

Zo ziet de bovenkant eruit:


Ik vind dat deze deo zijn werk erg goeddoet. Ik zweet helemaal niet als ik een normale dag heb, en als ik bijvoorbeeld ga hockeyen of gymmen, zweet ik een stuk minder dan normaal. Hij laat geen vlekken achter en je ruikt super fris!

Ik vind deze deodorant echt een aanrader, maar hij werkt bij iedereen natuurlijk anders! 

Dit was de review, tot gauw! 

Xx 
Hilde

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images