Review; Essence oogschaduws!

Heei! Vandaag heb ik een review van deze Essence oogschaduws voor jullie! Ik had mijn bijna wekelijkse bezoekje weer eens gebracht naar de...

Heei!

Vandaag heb ik een review van deze Essence oogschaduws voor jullie! Ik had mijn bijna wekelijkse bezoekje weer eens gebracht naar de Kruidvat en ik heb al heel lang geen Essence oogschaduws meer geprobeerd. Dus dat vond ik wel een goede reden om er een aantal te halen om een leuke review over te schrijven! 

Dit zijn ze! Het zijn alledrie bruintinten, ik vind dat je daar nooit genoeg van kan hebben..:). De kleuren die ik heb gekozen zijn van links naar rechts:
35- Party all night (Metallic effect)
22- Blockbuster    (Matt effect)
09- Get ready!      ( Shimmer effect)


                           
Alledrie komen ze dus van een andere lijn, shimmer, matt en metallic. De matte kleur vind ik echt super mooi die had ik eigenlijk ook als eerste in mijn hand om te kopen. De donker bruine kleur lijkt me heel mooi voor in de arkadeboog, en de hele shimmery oogschaduw voor op het ooglid. Ik heb de oogschaduws getest en hier zullen jullie mijn mening lezen!


Dit zijn de swatches van de 3 oogschaduws! Ik vind zelf ze alledrie goed gepigmenteerd! Wat me wel gelijk opvalt is dat de hele shimmery kleur wel heel erg korrelig is, dat is wel een minpuntje natuurlijk:).                             
Als eerste deze bruine kleur, op de swatch lijkt die wel matt! Ik vind hem zelf zeker goed gepigmenteerd voor een oogschaduw van €1,69! Ik ben de laatste tijd echt helemaal gek op matte oogschaduws, ik vind ze super mooi en de verhouding shimmery en matt in een ooglook vind ik ook gaaf. De oogschaduw bevat wel wat glitter maar zeker niet veel! Ik vind hem super mooi en kan ook zeker een favoriet van mijn worden! 

Dat de witte kleur,  soory voor de foto! Hij is echt heel erg donken..:(. Maar deze kleur vind ik echt ge-wel-dig! Hij is helemaal matt goed gepigmenteerd en ook op je ogen zie je hem goed! Deze kleur is echt zeker een aanrader als je nog een mooie matte lichte kleur voor op het ooglid zoekt!

Dat de laatste deze hele glitterende oogschaduw! Deze viel een beetje tegen toen ik de swatch had gemaakt. Hij is heel korrelig en dat zie je ook terug op het oog. Toen ik hem probeerde op het oog zag je alleen maar groffe glitters en zag je helemaal niks meer terug van de mooie kleur! Super jammer! Ook als je hem gebruikt zal ik je aanraden om een tissue onder je oog te houden want fall out heeft die ook genoeg! Conclusie:

Ik vind 2 van deze oogschaduws super fijn! ik denk echt dat het 2 grote favorieten worden van mij. De witten en de donker bruine kleur zijn ook super mooi te gebruike bij lichte ooglooks! De glitterende ben ik wat minder tevreden over helaas zat er te veel glitter  in en zag je niks meer van de kleur op het oog..Helaas! 
Ik ga de donker bruine en de wit zeker weten gebruiken, die zijn super fijn!

Bedankt voor het lezen!
x
Lot
You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images