Mijn Essence lipsticks; swatches

Haai! Vandaan laat ik alvast wat van mijn Essence lipsticks zien, ik heb een aantal lipsticks van Essence maar binnenkort ga ik meerdere h...

Haai!

Vandaan laat ik alvast wat van mijn Essence lipsticks zien, ik heb een aantal lipsticks van Essence maar binnenkort ga ik meerdere halen en komt er een video online over de lipsticks met alle swatches! Maar hier alvast een aantal swatches!Dit zijn de lipsticks die ik heb, van links naar rechts; 01 coral calling, 09 Wear berries, 07 Natural beauty, 18 Matt wanted.
En hier staan ze precies andersom :).

Dit zijn de swatches, weer van links naar rechts; 18 Matt wanted, 07 Natural beauty, 09 wear berries, 01 coral calling.
Ik ben zeker tevreden over de pigmentatie van de lipsticks! Ook toen ik ze na de review eraf wou halen gingen ze er met zeep en al bijna niet af! Ook de kleuren vind ik super mooi. 
In de video die ik ga maken zullen er ook swatches op mijn lippen te zien zijn dus stay tuned:). De lipsticks blijven ongeveer 2 a 3 uurtjes zitten wat ik prima vind voor een lipstick van €2,39! 

Dit was de korte 'review' :)

-xo-
Lot


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images