Mac lipstick; Love Lorn

Heei Meiden! Vandaag heb ik een review/ first impression voor jullie van een Mac lipstick! Dit is mijn eerste Mac product, ik ben er echt ...

Heei Meiden!

Vandaag heb ik een review/ first impression voor jullie van een Mac lipstick! Dit is mijn eerste Mac product, ik ben er echt heel erg blij mee! Nadat Hilde er een had gekocht wou ik er ook heel graag een hebben, dus ik heb hem gekocht! Ben je benieuwd naar mijn mening? Lees dan vooral verder!Dit is hem, ik vind de kleur echt heel erg mooi! Ik dacht eerst dat de verpakking een beetje cheap zou overkomen maar toen ik hem vind ik dat helemaal niet meer zo! En geur van de lipstick vind ik ook super lekker! Het ruikt echt super lekker naar koekjes jummie!

Zo ziet hij eruit, op de foto lijkt hij een beetje paars, maar dat is hij helemaal niet. Als de lipstick open is vind ik hem op zijn mooist, ik vind gewoon het 'logo' van Mac super chique staan.


Dit is de kleur, zoals ik al zij echt heel erg mooi! Een mooie roze kleur, op de foto lijkt hij heel erg fel maar dat is helemaal niet zo! Hij is natuurlijk niet nude maar is zeker niet te fel!


 
Hier heb ik hem op. De lipstick blijft ongeveer 4 uurtjes zitten en dan is het wel weer even tijd om hem een beetje bij te stiften. Ook zijn je lippen een klein beetje droog nadat hij er bijna af is, maar met een lippenbalsem is dat zo weer opgelost!

Dit was mijn review! Echt super kort maar ik hoop alsnog dat jullie hem leuk vinden en dat jullie er iets aan gehad hebben! Als jullie hem leuk vonden laat dan zeker even weten hier beneden in de reacties!

-xo-
Lot


You Might Also Like

1 reacties

Flickr Images