Mac Brave Red

Heey allemaal!  In Amerika heb ik van MAC een lipstick gekocht in Brave Red, en die wilde ik even aan jullie laten zien! Zo ziet d...


Heey allemaal! 
In Amerika heb ik van MAC een lipstick gekocht in Brave Red, en die wilde ik even aan jullie laten zien!


Zo ziet de verpakking eruit:
Aahhh ik was zo ontzettend blij toen ik hem had gekocht!
Het is een cremesheen lipstick, dat betekend dat het een soort harde crème substantie is, dat zorgt er ook voor dat je lippen niet uitdrogen.

Wat ik zo leuk vind aan het houdertje is dat er glutters in zitten! Heel subtiel maar echt heel mooi! Deze kleur is Brave Red, in de winkel (in het winkelcentrum was een store) werd ik  super geholpen door een aardige medewerkster met Frozen hair (van de film) zo stoer was dat! Ik wilde graag een rode lipstick, gewoon een normale, niet al te gekke rode clean lipstick. Eerst mocht ik wat kleuren uitkiezen, ik had Brave Red en Ladybird, Ladybird maakte mij toch iets bleekjes ofzo, en brave red stond veel mooier! Dus ben ik voor deze gegaan! Het is een klassieke rood, die bij veel dingen past. Bij onderstaande foto heb ik de lipstick als een tijdje op, en heb ik hem een beetje lichter gemaakt, dus in het echt is hij iets roder/feller. 
Bij deze foto had de mevrouw ook met een lippotlood mijn lippen omlijnd
(Ja ik heb deze foto in Amerika gemaakt :))

Ik heb in deze store $16,- betaald, let op dollars!, maar deze store zat in een winkelcentrum waar er bij bijna alle winkels sale was, in nederland betaal je €18,- dus daar was het wel een stukje goedkoper! 

Ik hoop dat jullie dit leuk vonden, ik hoop snel nog meer producten van MAC aan te schaffen! :) 

Byee xx Hilde

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images