(Vooruitzicht!) Nieuwe collectie Essence; Rock Out LE

haai allemaal! Vandaag zat ik weereen seen beetje te kijken op de site's van essence en actrice en ik zag van essence de nieuwe collect...

haai allemaal!
Vandaag zat ik weereen seen beetje te kijken op de site's van essence en actrice en ik zag van essence de nieuwe collectie van (half) Oktober/ November al staan! Ik dacht hier moet ik wel even iets overschrijven!
Dit is het plaatje van de collectie, mijn eerste indruk? Niet overweldigend... Ik vind de kleurtjes allemaal wel leuk maar van de Hello Autumn collectie met herfst tinten naar de felle kleurtjes.. gekke overgang..:). Wat ik dan wel weer gaaf vind is dat het een samenwerking is met de EMA's!

Het eerste wat mij opviel was toch wel deze blush! Roze, paars en een beetje een licht roze tint. Ik vind hem wel mooi maar toh zou ik hem niet zo snel dragen omdat ik de kleuren wat te fel vind voor de herfst... En de prijs viel ook al best op €3,99 voor de blush, nog steeds niet super duur maar wel wat prijziger voor een super budget merk als Essence. 
Dan deze cream eyeshadows, de kleuren vind ik niet heel mooi en sowieso vind ik het altijd wat lastiger werken met cream eyeshadow, maar dat is mijn persoonlijke mening. De grijs zou ik dan nog het snelste kopen van deze 3 omdat ik die dan nog wel eens zou dragen. 
Grijs: 01 Best rock , Groen: 02 Best look en paars: 03 Best female - ze kosten €2,39 per stuk.
Hair dye powder! Wat grappig! Maar zoals ik al zij vind ik dit soort dingen wel wat meer bij de zomer passen dat bij de herfst en winter.. Het is natuurlijk ook wel een beetje bedoeld voor feestjes enzo maar alsnog:). Ik vind het wel grappig dat ze dit soort dingen erbij doen. Want hair dye poeder was altijd wel een soort hype.
Roze; 01 best pop en paars: 02 best female ze zijn €2,99 per stuk.
Kijk, nagellakjes kunnen natuurlijk ook niet ontbreken in een limited edition van Essence. Mooie glitter lakjes. Zelf zou ik ze niet heel erg snel kopen maar ik vind wel dat het mooie kleuren zijn. Misschien ga ik de zwarte halen om te reviewen!
Roze; 01 Best rock, paars; 02 Best hip-hop, zwart; 03 Best pop en grijs 04 Best female - €1,99

Dan deze 2 dingetjes, allebei glos in the dark zo te zien, de rechter zijn finger en body tattoos en de linker zijn schoen accessoires. Grappig! Ik vind die schoen accessoires niet echt noppig maar het is natuurlijk wel lachen voor op een feestje zoiets :). Die bodytattoos vind ik wel leuk, niet bijzonder ik vind ze een klein beetje kinderachtig eigenlijk (sorry!). Er zitten wel een aantal leuke tussen maar daar blijft het ook bij... Jammer! Ik vind trouwens dat de schoen  accessoires ook best aan de prijzige kant zijn..
De stickers: 01 Glow in Glasgow - 1,99   -    de schoen accessoire 01 EMAzing performer - €3,39

Dan dit glos in the dark lakje, Er zitten ook glitters in wel leuk ook niet zo bijzonder. Er zit ook al een glos in the dark top coat in het assortiment, dus ja...
01 Biggest fan - €1,99
Kijk, dit vind ik dat wel weer leuk! lipgloss! Ik vind die roze heel erg gaaf en ik ben zeker benieuwd hoe de gene met de glitters er uit zal zien! Deze ga ik reviewen! 
01 Best Pop , 02 Best Rock - €1,99 per stuk 

Leuk! Meestal zijn dit soort gekleurde eyeliners niet super goed gepigmenteerd, maar we gaan zien natuurlijk! Wel grappig de 2 kleuren, we gaan zien hoe ze gaan uitpakken, misschien ga ik ze reviewen!

01 Best pop ,02 Best rock - €2,39 per stuk

Dit was de collectie alweer! Ik vind als ik eerlijk ben de collectie niet geweldig.. Er zitten een paar dingen in die wel mooi zouden kunnen zijn, maar dan moeten ze wel goed gepigmenteerd zijn. Ik vind de kleuren van sommige dingen niet super mooi, maarja haha. We gaan zien hoe deze collectie gaat uitpakken!

Bedankt voor het lezen!
x
Lot


You Might Also Like

2 reacties

  1. Lekkere collectie voor in de herfst/winter... Ik zou zelf geen van alle kopen behalve misschien de lipgloss of de zwarte nagellak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. klopt zoiets had ik ook toen ik de collectie zag...

      Delete

Flickr Images