Review Essence Hello Autumn multicolor powder.

Haai! Ik heb vandaag een review voor jullie over dit multicolour poeder van Essence, het komt uit de limited edition colletje 'Hello Au...

Haai!
Ik heb vandaag een review voor jullie over dit multicolour poeder van Essence, het komt uit de limited edition colletje 'Hello Autumn'. Er zitten echt super leuke dingen in de collectie zoals een blush, nagellak, oogpotloden, een blush, wenkbrauwpoeder (zouden ze ook best in het normale schap mogen doen!) en dit mulicolour powder. Als je benieuwd bent naar mijn mening over dit product, lees dan snel verder:)

Ik vind het poeder er echt super leuk uitzien, alle blaadjes als een soort van textuur en de kleuren vind ik ook super mooi. Ik weet nou niet helemaal of het als een bronzer zou moeten werken of als een highlighter, maar omdat als je hem swatcht zitten er  'A' glittertjes in en 'B' hij is niet donker bruin maar een beetje wit/lichtbruin. Dus als highlighter vind ik hem heel mooi!
Maar meiden dit ziet er toch super mooi uit?!
Ik was helemaal de naam vergeten de noemen, dit is nummer 01 Autumn & The City. 

Tijd voor de swatch! Dit is hem dan! Een super mooie highlighter met een super mooie gouden glans, super mooi voor elke dag omdat het niet een hele opvallende is. Ik draag hem dan ook elke dag, ik vind hem super mooi!


 


Dit het poeder op mijn gezicht. Ik vindt  het een super mooie glow op mijn gezicht heeft. Ik draag hem echt super graag, gewoon elke dag:).

conclusie:

Ik vind het een super poeder! Echt als je nog een mooie highlighter zoekt dan zou ik deze zeker halen! Hij is ook maar €3,39! 

Dit was de review! Ik hoop dat je er wat aan hebt gehad!

xxx
Lot

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images