Mijn favoriete Youtube kanalen!

Haai! Vandaag heb ik een ander artikel dan normaal voor jullie, ik ga jullie vertellen naar welke youtube kanalen ik ga als ik niets te do...

Haai!

Vandaag heb ik een ander artikel dan normaal voor jullie, ik ga jullie vertellen naar welke youtube kanalen ik ga als ik niets te doen heb. Ik zelf ben helemaal verslaafd aan Youtube, ik post er niet alleen zelf video's op maar als ik even tijd heb kijk ik ook graag video's. In dit Artikel ga ik jullie vertellen wat mijn favoriete Youtubers zijn! Ze staan niet op volgorde wat mijn favorieten zijn maar gewoon random volgorde:).


1. Beautygloss
Of course! Iedereen kijkt denk ik wel de video's van Mascha. Ten eerste haar kwaliteit, de kwaliteit in haar video's is ge-wel-dig, de microfoon, de HD camera, en het perfecte licht. Het is gewoon weg een plaatje.

2. Elise Joanne
Elise Joanne is ook een super leuke blogger, haar artikelen zijn super mooi geschreven en mooie foto's. Bij haar video's op Youtube is ze altijd heel erg vrolijk waardoor ik het altijd super leuk vind om te kijken en ik word er altijd helemaal vrolijk van:).
3. Blushing Beauty

Ook Blushing Beauty vind ik een super leuk Youtube kanaal, ze post altijd heel erg veel shoplogs en unboxings. Ik snap niet waar ze dat geld allemaal vandaan haalt, maarja:). Ik vind ook dat ze heel grappig praat (op een aardige manier). Maar natuurlijk zijn haar video's in het algemeen ook heel erg leuk!

4. NikkieTutorials
Nikkie maakt ook echt hele leuke video's ze is natuurlijk super bekend, daarom kennen jullie haar waarschijnlijk ook wel. Haar video's hebben top kwaliteit en ze maakt echt super mooie ooglooks. Ze praat in haar video's engels maar zelf komt ze uit Nederland.

Ik denk dat dit zeker mijn favorieten zijn, ik volg in totaal meer dan 30 Youtubers dus ik kan ze natuurlijk niet allemaal zo uitbundig beschrijven. Ik zal nog een aantal van mijn favorieten Youtubers hier beneden linken!


Ik denk dat deze blogger toch echt wel mijn favorieten zijn! Ik hoop dat jullie zo'n soort artikel leuk vinden! Laat zeker even in een comment weten of je het leuk vind!

X
LotYou Might Also Like

0 reacties

Flickr Images