Hiep Hiep Hoera!, De blog bestaat 1 jaar!

Yaay!  De blog bestaat sinds vandaag een jaar! Best een raar idee, precies 1 jaar geleden begonnen hilde en ik een beautyblog; One2dress. ...

Yaay! 

De blog bestaat sinds vandaag een jaar! Best een raar idee, precies 1 jaar geleden begonnen hilde en ik een beautyblog; One2dress. In dit artikel leek het mij wel leuk om wat oudere foto's met nieuwe te vergelijken, en hoe wij begonnen zijn.
Als eerste leek het mij wel leuk om te vertellen hoe we begonnen zijn, op 27 september 2013 begonnen wij met het maken van artikelen over fashion en beauty. Helemaal niet professioneel maar gewoon ordinair met de Ipad filmpjes opnemen en met Youtube-capture uploaden. Artikelen schreven we ook altijd op de ipad met de app blogger. Foto's maakte we vaak s'avonds omdat we dan het meeste tijd hadden. De foto's waren zo slecht haha. Hieronder even een foto van eerst en van nu.
Kijk het verschil! Omg, de Babylips foto is niet in een artikel voorbij gekomen maar heb ik gister gemaakt voor dit artikel. Het was overdag, dus er was goed licht. De foto van bijna een jaar geleden is van de 3 Essence lakjes. Ik denk dat ik een jaar geleden alleen maar Essence lakjes had.. Maar die foto had ik gemaakt met een amateuristisch cameliaatje van Nexus (?), en de foto's maak ik nu met een Canon camera. 
Dit is een een vergelijking van Hilde, de oude is van de 2 mascara's en de nieuwe van de nagellak! Wat een verschil he?!

Na een tijdje bloggen, ontdekte wij ook Youtube, ik begon met het volgens van Veracamilla en daarna  volgde ik Beautygloss n natuurlijk daarna kwamen alle andere Youtubers erbij (benieuwd welke?, check dit artikel over mijn favoriete Youtube kanalen). Ons leek het ook super leuk om filmpjes te gaan maken dus zijn we ook begonnen :). Als jullie een video willen zien waarbij we ons oudste filmpje laten zien met commentaar laat maar weten:). 

Maar Hilde en ik begonnen dus met bloggen en op Youtube filmpjes plaatsen, eerst waren we heel slecht maar we werden steeds beter. En nu zijn we hier! Artikelen maken gaat goed en we beginnen het ook steeds leuker te vinden. soms komen er af en toe geen video's of artikelen online omdat we het allebei heel druk hebben op school, want 3e klas vwo is best zwaar 😁. Maar allebei proberen we het zo goed mogelijk te combineren! 

Wij hopen dat jullie de blog en ons Youtube kanaal leuk vinden en dat jullie blijven kijken! Voor iedereen die onze blog volgt en/ of onze Youtube filmpjes kijkt, Heel erg bedankt! 

xxx
Hilde en Lot


You Might Also Like

2 reacties

Flickr Images