Review; Yves Rocher Sexy Pulp mascara!

Hei allemaal!, Vandaag weer een review over een product van Yves Rocher! Ik had deze mascara een tijdje geleden gratis gekregen bij een be...

Hei allemaal!,

Vandaag weer een review over een product van Yves Rocher! Ik had deze mascara een tijdje geleden gratis gekregen bij een bestelling op Yver Rocher! Ik testte hem uit en vandaag ga ik er mijn mening over vertellen!Dit is de verpakking, Niet heel  erg bijzonder gewoon een normale mascara verpakking. De mascara kost €10,95, niet super budget maar ik vind het voor de prijs toch een fijne mascara. In de 'tube' zit 9ml ( even om te vergelijken in een Maybelline mascara zit 10,7 ml) Dus voor de prijs vind ik dat ook netjes.

Dit is de mascara met borsteltje, het borsteltje lijkt heel klonterig maar op je oog valt het heel erg mee, sterker nog ik heb geen klontjes tussen mijn wimpers. Ik draag vergeleken met sommige meiden ook best weinig mascara, dus als je meer mascara draagt zou het kunnen zijn dat er wat kleine klontjue tussen je winmpers zullen verschijnen. Het eerste wat mij ook opviel is dat het borsteltje sowieso super groot vergeleken met de 'tube' mascara :).

Hier kan je het borsteltje net iets beter zien. het aanbrengen met dit borsteltje vind ik heel makkelijk gaan, door de vorm krijg je een mooie krul in je winpers wat ik ook heel mooi en natuurlijk vind ogen.


Dit is met mascara.                            En dit is zonder (wow hmm.. bijna geen verschil)
Hier heb ik de mascra op op beide ogen.

Ik vind deze mascara super fijn! Zoals ik net al zei draag ik niet super veel mascara dus heb ik geen last van klontjes, er zullen wat meer klontjes ontstaan als je meer mascara draagt. Maar voor de mensen die wat minder dragen is dit een hele mooie mascara omdat die zo super natuurlijk lijkt door de mooie krul die word gemaakt door het borsteltje. Ik gebruik deze mascara al een tijdje en ik vind hem super!

xxx
Lot


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images